Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
OPEK13 (23.02.2014/23:47)kiwi olan agzina ana baci soyuwu almaz. Men senle daniwiram. Ama gorurem sen arvad kimi palaskat eliyisen. Neyse. Seni kimi padsanlarla ne daniwim ala? Sen uwaqsan, agzindan cixani qulagin ewitmir. Beynimi conderme, agzini cirib qulaginin yanina kimi enlederem. indi, axirinci notla davay bawimdan. Anani bacini da burda reklam eleme. Men kiwiliyime sigiwdirmadim senin anana soymedim. Agili ol. Weytan seni tovlamasin, ay uwaq...
Senin neslini sikim ! Manitor arxasinda kişi olan PEYSƏR ! Nomremi yazdim niye zeng elemedin ? İqnordan cixart Peyser kimi burda yazma ! 0777626119 Zeng etmeyenin, görusmeyenin bacisini siksinler !
[Conkisde_Paradice] (25.02.2014/20:15)Sənin kişi olmağına belə şübhə edirəm.. Oğlan olsaydın görüşüb üz-üzə sözünü düyərdin..
kiwi olan agzina ana baci soyuwu almaz. Men senle daniwiram. Ama gorurem sen arvad kimi palaskat eliyisen. Neyse. Seni kimi padsanlarla ne daniwim ala? Sen uwaqsan, agzindan cixani qulagin ewitmir. Be
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Elvida Oten Gunler... |
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
OPEK13 (25.02.2014/20:59)seni kimiler kiwilikden daniwanda ermeniler yadima duwur. Kiminse uzune soye bilmediyin soyuwu burda manitorun dalinda soyursen. Sen hardan bilesen kiwi nece olur. Men seni yola verdim. Ama sebrimin heddi var! Ele eleme ki, tapim seni! Nomre qoyma bow yere. Onsuzda bilem polis nomresidi. Seni kimisin cox gormuwem.
Sənin kişi olmağına belə şübhə edirəm.. Oğlan olsaydın görüşüb üz-üzə sözünü düyərdin..
[Conkisde_Paradice] (26.02.2014/08:53)Gorüsüb kisi kimi sohbet elemek isteyirsende nomremi de yazmisam zeng edersen her sozu uzune deyerem.. Sözun varsa msj qutusuna yaz, iqnordan da cixar..
seni kimiler kiwilikden daniwanda ermeniler yadima duwur. Kiminse uzune soye bilmediyin soyuwu burda manitorun dalinda soyursen. Sen hardan bilesen kiwi nece olur. Men seni yola verdim. Ama sebrimin h
<< 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2062 / 2397

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.