Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Mr@tum (04.09.2015/01:26)Anarcik borc defterinde adin varee nos getirmirsen yoxsa seninde aldiqin paltarlarin bir yasin qeyd edek?
wer wer daniwma qiz,yaxwi seher cixarsan qabagima)) suruyecem senii) buda böyuduyeee))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Mr@tum (04.09.2015/01:31)Sen menim dediyimi elemedin axi
hahaha,ne olub ay qiz verecemdee)hem demiwdin papadan xebersiz adini silecem defterden niye silmedin??
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Mr@tum (04.09.2015/01:40)Axaxaxax pizzadan men yedim ki,deli basqa yadina sal
neyi? Wehere demiwdin cixaq mawinla apardim gezdinn,pizza istemiwdin aldimm,bawqa ne ise yadima gelmirr
Mr@tum (04.09.2015/01:46)Ay Allah biyabr oldum
yemedine pizzani uddun)) gucle bawa saldimki bunu ceyneyib udmaq lazimdir) yox yadima duwmur,ne idi dede ureyim uzulduki)

Bes sende gorduyum suveniri mene vereceydin noldu bes xesis
<< 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2041 / 1096

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!