Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
Rehmettiyin_Nevesi (31.12.2015/14:22)Yaxsi Dazoss get yolundan qalma.
Tamam NarowHelelik can Cox kefsiz olma ama Yaxsi?
_GeRuA_ (31.12.2015/14:34)Halalim Menim razindeki dostum var idi Reman. Seytankizi ona almaq Isteyirem. Agilli basli gul kimi qizdi masallah tfuu tfuuu
Yaxsi Dazoss get yolundan qalma.
Rehmettiyin_Nevesi (31.12.2015/14:35)Allah haqqi kefsiz vaxtimda guldum
Saol bidenem. Sol elinin nisan barmaginin olcusun de de mene. Bir de hansi wkolad ve hansi gulu xowlayirsan. Qismetse sizi bir xeyir iw ucun narahat edeceyik
Get yaxsi Deniz.sene soz catdirmaq olmurRehmettiyin_Nevesi (31.12.2015/14:36)Araduzelden Deniz
Halalim Menim razindeki dostum var idi Reman. Seytankizi ona almaq Isteyirem. Agilli basli gul kimi qizdi masallah tfuu tfuuu
qizi demirem belke oglan normal deyil ele yaxsi qizi niye pis eliyirsen?_GeRuA_ (31.12.2015/14:37)Yo delisen Gul kimi oglandi.
Araduzelden Denizqizi demirem belke oglan normal deyil ele yaxsi qizi niye pis eliyirsen?
Seytankizi men uwaqliqdan cox isteyirem Hemiwe istemiwem ki o xowbext olsun. Elbettr qismet Bize de duwen gencleri goruwdurmek Bir birleri ile taniw etmekdi
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 580 581 [582] 583 584 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2033 / 2153

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Helelik can Cox kefsiz olma ama Yaxsi?