Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (01.01.2016/21:07)Sen bele dedinse baxmicam aqina qarasina
Depresyondayim unutuldum evde kaldim kapini acan yokkkkk
)) Pencereme daw atan ilk qiza qowulup qaçacam..Çamadanim 20yawina keçennen hazirdi hele qismet olmuyup pencereden hansisa qizin tepesine tulluyum onu:(
MiLYoNDa1oQLaN (01.01.2016/21:12)Bide gordun bextinden pencereye das atan neqrin biri oldu qosulub gedeceysen onada?
Sen bele dedinse baxmicam aqina qarasina)) Pencereme daw atan ilk qiza qowulup qaçacam..Çamadanim 20yawina keçennen hazirdi hele qismet olmuyup pencereden hansisa qizin tepesine tulluyum onu:(

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (01.01.2016/21:19)Qara qizdar wirin olur) gülende aq diwderini görende adam lap diksinir) bexdim qara.. qiz qara
Bide gordun bextinden pencereye das atan neqrin biri oldu qosulub gedeceysen onada?
MiLYoNDa1oQLaN (01.01.2016/21:22)Obamanin qizi olsa olar?
Qara qizdar wirin olur) gülende aq diwderini görende adam lap diksinir) bexdim qara.. qiz qara

_GeRuA_ (01.01.2016/21:30)Yoo Obamanan yola getmerem men)
Obamanin qizi olsa olar?
Obamanin qiziyla evlenennen sonra qizi:
-_adee seni nöw almisam? Niye aq evi temizdememisen? atam eseblewhib buna göre burdan Qaynatam obamaya seslenirem:
-a kisiii menim elim lüsdura çatmirki onu temizdiyim besdeboy oqlanam
Bulari fikirlewirem no no direm Obamaya
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 586 587 [588] 589 590 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2032 / 1396

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine