Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (12.03.2016/15:55)Ne?))
Haydaaaa reski bir fikir geldi aglima
KoNCeNo (12.03.2016/15:56)Yo bi defe sehv edib yazmiwdim. Taa yazammaram foruma )))))
Ne?))
Inci-cicek (12.03.2016/15:57)Inqe sozunun menasin bilirsen inci?)
Yo bi defe sehv edib yazmiwdim. Taa yazammaram foruma )))))
KoNCeNo (12.03.2016/15:58)Biyy he. Korpe uwaq aglayanda inqe kimi sws cixarirda. Bunu kim bilmirkii))
Inqe sozunun menasin bilirsen inci?)
Inci-cicek (12.03.2016/15:59)Yox bir defe Bakiya gedirdim bir wofer o sozun guya aciqlamasin verdi nese qeribe geldi mene)))))
Biyy he. Korpe uwaq aglayanda inqe kimi sws cixarirda. Bunu kim bilmirkii))
KoNCeNo (12.03.2016/16:02)Aa bilmirem valla. Yaz men de bilim
Yox bir defe Bakiya gedirdim bir wofer o sozun guya aciqlamasin verdi nese qeribe geldi mene)))))
Bir-dost (12.03.2016/16:00)Men elaqelendirmirem dini melumatim olduqca kasaddir sadece deyileni deyecekdim))) Amin sozundede deyirler ki, A-Adem Peygember,M-Musa Peygember,I-Isa Peygember N-Nuh peygember bele deyirdiler))))
Inqe sozunu Islamla elaqelendirse etim tokulecek)))
Inci-cicek (12.03.2016/16:03)Guya dediki usaq dil acan kimi ne deyir men dedim ana guya duzeltdimde))))dedi ele yox dunyaya goz acan kimi ne deyir inqe deyirde onun dediyine gore i-islam,N-Namaz,Q-Quran E-Ezrayil ))))
Aa bilmirem valla. Yaz men de bilim
<< 1 ... 711 712 [713] 714 715 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1136 / 903

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!