Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (09.12.2016/01:25)Sehv gormurem olsaydi isteyerdim
O cümleni yaz mene Men sennen üzr isdirem" bunu axrinci defe dirrem uje
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (09.12.2016/01:30)Onda get işünle meşqul oL, çalış olduĝun kimi ol, sehvinde senindi düzünde özn bilersen day heçne yazmıcam bu haqda
Sehv gormurem olsaydi isteyerdim
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (09.12.2016/01:33)ee ozun bil sen ozun kime deyirsen sen burda kefsiz olanda men sene yazdim ne olub sen oxudun hec viz vermedin eger hormetsizlik elemisemse sen artiqlamasiyla qaytarmisan ona gorede uzr istemirem teklif eledim barisaq dedin yox ok ozun bil papa cani menimde xos uzum bir yere qeder olur vse anlasildi xos getdin
Onda get işünle meşqul oL, çalış olduĝun kimi ol, sehvinde senindi düzünde özn bilersen day heçne yazmıcam bu haqda
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 900 901 [902] 903 904 ... 1932 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (37)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 2158

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!