close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Qızlar evlenerken niye qaynana ve qaynata ile yaşamaq istemirler? | balaca-serce [Off] (17.06.2013 / 20:50)
|
___SeVGi__YaGMuRu___ (172013/21:49)
Her ikisinin yumuwam. Cox deye bilmerem 1 defe. Olar icaze vermirdi ama men etdim 11 ci sinifde oxuy
ok. day sozum yoxdu ugurlar | balaca-serce [Off] (17.06.2013 / 20:56)
|
___SeVGi__YaGMuRu___ (172013/21:53)
Pis iwdi bu? Sen etmezsen?
onsuzda onlar menden bele wey gozlemezler. her cur hormetimi ederem. bu gunku gunde sevdiyim insan en cox meni hormet etmeyi bacardigima gore sevir. yene deyirem xeste olsa evlerden uzaq canla bawla her weyini ederem. ama bu mesele bawqa curdu. ne ailemde gormemiwem ne olnarin ailesinde mene yaddi bu hereket. hec sevgilim gelecek heyat yoldawim mene ayaqqabisini temizlemeye icaze vermir.deyiş. balaca-serce (17.06 /20:58) [1] | [Ulker] [Off] (17.06.2013 / 21:51)
|
her 2niz fikrinizda haqqlisiz,sadece mudaxile edim movzuya kenardan,balaca serce haklidi ki gelin qulluqcu deyil oda bir wexsiyyetdi tebii ki oz ohdeliklerin bilmelidi,ama sevgi yagmuruda duz diyir,en esasda bu fikir ki bizim millete qaynana balduz diyenda ele bil neslin soyursen,cox dogru fikirdi menda bele duwunurem. Ama esas odu sonda hamimiz razilawaq ki gelin gelin olmali qaynananin yolun tutmalidi pis olmuw olsa bele. | [Ulker] [Off] (17.06.2013 / 22:01)
|
___SeVGi__YaGMuRu___, dogrudu gozel fikirlerin var,ele yazmisan ki ele duwundum ki sanki men yaziram onlari. Vaxti ile analarimiz nece qaynanayla yawayib her weye dozerdiler tem bolee onda cox uwaqli aileler olurdu indi ise haminin bir ve ya iki uwaqi var,niye biz yawamamaliyiq ki qaynanayla?o pisdi biz yaxwi olaq. Ozude kim qaynanasina pis baxir gelecekda onun gelini ona 2qatin edecek hec wuphe etmeyin.her kes ekdiyin bicir. | RoMaNTik_SeFiL [Off] (17.06.2013 / 22:06)
|
qiz nedi kimnen yashamaq isteyib istemediyni demey nedi etaga bir ayagmi qoyaram alt cenesine o biri elimlede ust cenesini dartib agzin ciraram . oglu xoshdu anasi xosh deyil ? hansiki o ogulu ana boyudub | balaca-serce [Off] (17.06.2013 / 22:19)
|
___SeVGi__YaGMuRu___ (172013/23:11)
Bax bir weyde varki oz qayananamizi cox vaxt pisleyirik. Ancaq oz anamiz qaynana olanda gelin onun haqqinda nese dese o bize tesir eder. Gelinin ustune duwerik ki qebul etde ne olacaq ki. Bes indi qay
sozu mene atirsansa deyim. qulluq ayaq yumaqdan ibarer deyil cayini ver coreyini ver otagini temizle paltarini yu konlunu xow tut. bunlar xeste ya saglama baxmir umumi weylerdi. sohbet ayaq yumaqdan gedir ve men dedim ki xestedi uzr isteyirem tualetine qeder her wey boynumiun borcudu. qaynanayla yawamaga geldikde indi cox qaynana gelini yaninda istemir oz elim oz ayagim.bele deki erim harda men orda | [Ulker] [Off] (17.06.2013 / 22:31)
|
___SeVGi__YaGMuRu___, tamami ile dogrudu,indi guya iw gorurler qaynana evinda papanin cani sag olsun her wey verir qabyuyan paltaryuyan corek biwiren o qeder var ki saymaqla bitmez daha ne olmalidi,min wukur bu gunumuze,Ana Anadir her kim olursa olsun Gelinin canida cixib bir sozun iki etmemelidi,evimda naz saxlayiblar her istediyimi edibler bu qaldi oz evimda,hansi eve gelin olacagamsa o muhite oyrewmeliyem tebii ki qaynanamin komeyliyi ile. Anamda qaynanadi menda balduzam gelinde bizle yasayir ama hele ki sagdi))) | [Ulker] [Off] (17.06.2013 / 22:35)
|
balaca-serce, sen sehv daniwmirsan ama gel razilaw ki gelinin borcu qaynanaya Anakimi baxmaqdi. Spor etmirik sadece muzakire edirik gozel movzudu. | balaca-serce [Off] (17.06.2013 / 22:37)
|
[Ulker], Allah Allah men baxmiyacam dedim ki? Ne nazir qizi deyikem ne de eli yagdan balda cixmamiwam burnu havada gezmirem iwden de qorxmuram qaniram ki qaynana nedi gelin nedi. soz geldi cvbini verdimdeyiş. balaca-serce (17.06 /22:38) [1] | *-=VinCenSo=-* [Off] (17.06.2013 / 22:40)
|
onu istemeyen qiz qelet eliyir Cemi mesajlar: 498
<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 50 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3399 / 1559