canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qızlar evlenerken niye qaynana ve qaynata ile yaşamaq istemirler?
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (25.09.2014 / 23:44)
Black_Attack (26.09.2014/00:41)
cox_sarsildim, incime ama sen helede burda bu sobeti meninen edirsense sen ne desende sefsen)hollivud filmlerinde demishken:sizin dedikleriviz mehkemede size qarshi istifade olunacag
Ama ki men ne derdimi sene daniwmiram nede ki ozumu duze cixartmaq istemirwm swnin yaninda. Nede ki sene acot vermek fikeim yoxdu. Sene demek ostwyirwm ki hec bir qaynana gelin mehriban deyl. Bir birlerinin sozu bir birinin bogazindan kecmir.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (25.09.2014 / 23:47)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
cox_sarsildim, ailede sor sobet olur eger sor sobet olmursa o anormal ailedi, ana oz qizinada deinir ve soz deyir bu normal haldi, men yene deyirem sene eger senun men deyene doveryan yoxdisa gel gedek men sene subut edimki en azi 200 aile gosterecemki qaynanaynan gelin nece normal yashiyirlar
deyiş. X_mutant_X (26.09 /00:14) [1]
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (25.09.2014 / 23:48)
Qoy bidenede gelinlerin xusiyyetin deym haqsizlik olmasin. )))))

Ana qiIna deyende ki ay qiz a ye kokelirsen pislweinw gwlmir. Qaynana deyen ki deyrleer aha qaynanam yemeyimede daniwir.
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (25.09.2014 / 23:50)
Black_Attack (26.09.2014/00:47)
cox_sarsildim, liboy ailede sor sobet olur eger sor sobet olmursa o anormal ailedi, ana oz qizinada deinir ve soz de...

hami bizden mehriban qaynana gelin tanimir bawa duwdun??? Qonum qonwuda.
qohum eqrabada bizden mehriban8 yoxdu. Ama icimzde olni hec kim bilmir. Bilede bilmez. Cunki olar bizle yawamir.

deyiş. X_mutant_X (26.09 /00:15) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (26.09.2014 / 00:26)
cox_sarsildim, Sənin ürəyin doluymuş ki qıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqıqııq .:D :D :D :D ))))))
Malefiz  Malefiz [Off] (26.09.2014 / 01:29)
Fuck_Armenia (24.11.2010/12:44)
Qizlar ere gederken, niye daha cox oglanin ailesi ile yawamaq istemirler? Niye?
Salam .ilk once onu qeyd edim ki muasir dovrumuze aid olan movzudu.Ancaq onu qeyd etmek isteyirem ki,qizlar yazanda mohterszede bezi sozunu de qeyd edin .Cunki butun qizlarin adindan demek olmaz.Mence duwunceli valideyin imkan daxilinde ovladini airmalidi .aile ailenin ustunde olmaz.yox eger imkan yoxdursa az yeseler az ,cox yeseler cox yemelidi ve gelin oranida oz ailesi bilmelidi.Mence oqulu seven qiz oqlanin anasini sevmelidi,oqlunu seven ana gelinide istemelidi.onlarin sozu olanda arada qalan oqul olur.Bu qeder
Men@@Birdeneyem__  Men@@Birdeneyem__ [Off] (11.05.2015 / 19:53)
men isteyerem menimcun ferqi yoxdu
*SeYTaNkIz*  *SeYTaNkIz* [Off] (11.05.2015 / 19:58)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Menim xosuma gelir gelinin qaynatasi,qaynanasi yaninda olsun.
_QANadsizMELEK_  _QANadsizMELEK_ [Off] (11.05.2015 / 19:59)
Men hem ele isteyirem hemde ayri
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (11.05.2015 / 20:02)
Qiz oglanin Anasina Ne qeder Mehriban olsa O qederde Iki Qohum mehriban Olacaq Evde Xowbextlik olacaq.be oglanda Onun Ata Anasin Sevib hormet edecey.Oz Ata Anava Qiymadiqini Bawqasina Qiyma Noksun qiwqirir sene danliyir elecede oglan.
Наверх  Cemi mesajlar: 498

<< 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 50 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3421 / 1300