canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qızlar evlenerken niye qaynana ve qaynata ile yaşamaq istemirler?
bal_qiz  bal_qiz [Off] (25.11.2010 / 00:17)
AYAN__ (24.11.2010/22:32)
wirin dilin cani sag0lsunda he? he INWALLAH
Cool_  Cool_ [Off] (25.11.2010 / 15:22)
qeliz sohbetdi)
Hayatk@  Hayatk@ [Off] (13.12.2010 / 01:29)
Bax tesevvür etki,adam öz dogma anasiynan sözü cep gelir,küsüwür,soram yene bariwir.ama qaynana axi bawqadi,neqederde olmasa hem onun,hem adamin özünün qelbinde nese qalacaq,soyuqluq olacaq.tutaqki kefim yoxdu bu gün,ancaq yatmaq isteyirem,hec kimi ne görmek nede daniwmaq istemirem,belede qaynana yene inciyecek,özüde mütleq.mes,evi tezbazar yigiwdirirsan,deyecekki divanin alti qaldi.oglunun elinden eseblewib,küseceksen oda senden küsecek.eh neyse.ayri olmaq hörmetdi olmaqdi,sözsüz.qonaq gelsin,gözüm üstde yeri var.
Gossip_girl  Gossip_girl [Off] (13.12.2010 / 01:41)
Fuck_Armenia (24.11.2010/11:44)
Niye?
Ooo super sualdiye... Twkrler suala gore..neyse mence qaynana olan evde rahatliq ve serbestliy mumkunsuzdu
Azonal  Azonal [Off] (13.12.2010 / 01:46)
Mence gelin normal olsa qaynanada normal olar
Katy  Katy [Off] (26.12.2010 / 16:19)
Heyatda en sevdiyim,qoruyub saxladigim $ey menim rahatligim,ve sakitliyimdi..Sakit ve rahat heyat..Oz elim,oz eyagim,oz evim.Men yoldawimla niye evlenirem,aile olmaqcun..Heyati 2miz birlikde bawa vurmaq.Ayri yawamaq o demek deyilki ata,ana atildi.Estafrullah..Ayri ya$amagin terefdariyam.
_KETRIN~ZETA~CONS_  _KETRIN~ZETA~CONS_ [Off] (26.12.2010 / 17:25)
Bu movzuda geniw yazardim amma chox derine getmek istemirem.ozum oz isteimle sevgimin xetrine qaynanali eve getdim.chox ela gelin idim hami terifleirdi.tekce qaynanam mene goz verib iwiq vermirdi.zamanla qaynatami ve yoldawimida menden donderdi.hami ona deirdiki dowab almisan bal cixib,qedrini bil.ama ne olsun o yene ifriteliyinden el cekmedi.cunki lap teze getdiyim vaxtda mene demiwdiki ogluma gore chox qizin dalindan deymiwem seninde dalindan deyecem.qorxumdan hec ne die bilmedim.xususende evdekilerin meni cox istediklerini gorende qudurmuw ite donurdu.arzusuna chatdi nehayet.yoldawim yavaw yavaw melek yox iblis oldu onun tirkalariyla.neyseki agli olan,geleceini duwunen qaynana olan eve getmez esla.bilseydim bele olacaq o oglandan vaxtinda vaz gecherdim.cox pewmanam.
Esika  Esika [Off] (30.12.2010 / 22:16)
Nezabivaemiy, senin (24.11.2010 / 20:49) yazına cavab verirem, Eger ailede söz-söhbet varsa buna daha cox sebebkar kiwidi-gelinin heyat yoldawi,qaynananin oglu.ta keçmiwden qaynanin gelinle arasi olmayib çünki geline yalnizca evin süpürgesi kimi baxib.bu beledir qaynana oglunu sevir ama arvadini bir insan kimi görmür,nevesini sevir ama anasina hörmet etmir.tek-tek qaynanalar varki geline heqiqeten qizi kimi baxir.ama az awin duzu olmayan gelinlerde var.ailede en böyük mesuliyet kiwinin üzerine düwürki,anasinin agzina baxib xanimini,xanimininda agzina baxib anasini zeherlemesin.anasinin agzina baxib xanimini saymayanlar elbetdeki o biriden coxdur mence.men wexsen wahidi oldugum ve ewitdiyim,gördüklerime esasen bu fikirleri yaziram.Kiwi ailedeki tarazligi saxlamagi bacarmali,qadinin haqqini anasina,anasin haqqini qadina yedirmemelidir.
Esika  Esika [Off] (30.12.2010 / 22:26)
-Love-, Ne yaxwiki bele düwünen analarda var
Esika  Esika [Off] (30.12.2010 / 22:30)
Azonal, Mencede kiwi normal olsa hec gelinle qaynana sorunuda olmaz.
Наверх  Cemi mesajlar: 498

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 50 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3050 / 1254