canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ne etmeli...?
Qemgin_Sair  Qemgin_Sair [Off] (11.12.2013 / 22:37)
fikirlewirem ki bizim bu dovlet niye beledi. Gencem getmiwem iw ucun deyir adamin olsun pulun olsun dedim yoxdu hec biri dedi ged olanda gelersen cixdim ordan eve gelince duwunurem bizim bu ruwvetxor memurlarin qarni hacan doyacag
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (11.12.2013 / 23:04)
Qemgin_Sair (11.12.2013/22:37)
fikirlewirem ki bizim bu dovlet niye beledi. Gencem getmiwem iw ucun deyir adamin olsun pulun olsun dedim yoxdu hec biri dedi ged olanda gelersen cixdim ordan eve gelince duwunurem bizim bu ruwvetxor
insanda bir növ heyvandir kateqoriyalara, növlere, cinslere, fesilelere bölünür heyvan varki bir defe yeyir doyur, heyvan var bir defe yeyir bir neche il ac qala bilir, heyvan varki yayda qish tedarükünü görür bes edir bu heyvanlar tebietle qida zenciri yaradir yeni hem tebiet heyvani yola verir hemde heyvan tebiete ne shish yanir nede kabab ama heyvanlarda varki burdan yeyir ordan buraxir mesele at, donuz, qaz vechni yeyib buraxirlar doymaq bilmirler ancaq yemek olsun buda tebietdeki diger bitkilerin heyvanlarin, heshartlarin azalmasina ve diger canlilarin qida azligiyla rastlashmasina sebeb olur neticede bu heyvanlar tekce özlerini düshünen heyvanlardir neticede diger canlilar diger ölkelere köch edirler sözümün cani nedir bizim bu memurlarda atla,
...
Ardını oxu >>
Wukufem  Wukufem [Off] (11.12.2013 / 23:28)
Qemgin_Sair (11.12.2013/22:37)
fikirlewirem ki bizim bu dovlet niye beledi. Gencem getmiwem iw ucun deyir adamin olsun pulun olsun dedim yoxdu hec biri dedi ged olanda gelersen cixdim ordan eve gelince duwunurem bizim bu ruwvetxor
men indi iwleyirem,muellime.muellime iwleyene kimi bir cox yerlerde katibe(mudir komeycisi)ele deyilende xow seslenir neinki katibe,operator iwlemek istedim siz tesevur edinki,mene iwden bawqa her pis teklif edildi,neyse,indi iwlemekcun evvel tecrube lazim ali savadli oldun olmadin,tecrubede olmaqcun neyse bir iwden bawlamali onada imkan vermirler,ya adamin olmali,ya da medeni hemin iw teklif edenle o heyati yawamalisan,ruwvetxorlugu kiwilerden isteyirlerse qadinlardan da bedenine qarwi iw teklif edirler,
Qemgin_Sair  Qemgin_Sair [Off] (11.12.2013 / 23:35)
@Manitou@, tam razi senle
Qemgin_Sair  Qemgin_Sair [Off] (11.12.2013 / 23:37)
Wukufem, sözüne qüvvet bilirsen o teklifi edenin özù ana baci qedri bilmir eyer qedir bilen olsaydi bawqasinin ana bacisina hörmet qoyardi.!
Wukufem  Wukufem [Off] (11.12.2013 / 23:50)
Qemgin_Sair, siz tesevur edinki,huquq meslehetxanasinda huquqlarimizi mudafie eden vekil iw yox intim teklif etdi,eslinde mene tecublu gelmir hecne,cunki ograwlig baw alib gedir,ana bacsini fikirlewen,az oglanlar var,ele oglanlarin sayi cox azdi,
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (11.12.2013 / 23:51)
bularin qarni doymuyanda ne olur bes? Sexsual bir menzere yaranir kimse oxuyub eziyyet chekir diplom alir ishe düzelmek uchun adami yoxdusa rushvet isteyirler bezen adami olanda rushvet verir, biri gedir ishe duzelmeye memur deyir bu qeder ver mende sene ish verim seninde vermeye hechneyin yoxdu memurda deyir sheyim xiyardi yesende yemesende budu vermeye hechneyi olmayanin ichinde qalir bashlayir chabalamaga bele bir shey fikirleshmishemki bizim qarni doymayan memurlarimiz bele bir plakat saxlasinlar otaqlarinda SHEYIM XIYARDI YESENDE YEMESENDE BUDUR!!! ve kimse ona gelib ishe düzelmek üchün müraciet eliyende memura deseki ishe düzelmek isteyirem ama vermeye hechneyim yoxdur memur chox sakit bir shekilde, temkinle, gülerüzle düzdü bularin üzü hemishe bürüshmüsh dal kimi olur gülümsemek ne olan sheydi bilmirler tebbiki xalq üchün nezerde tuturam bu gülümsemeyi ama özlerinden yuxarida dayanan memurlar uchun ise haldan hala daladan-dala dushurlar qabaqlarinda 2-3-4 ve daha chox qat eyilir...
Ardını oxu >>
Qemgin_Sair  Qemgin_Sair [Off] (11.12.2013 / 23:54)
Wukufem, sözüne qüvvet tam fikrinle raziyam. Indiki zamanede hec qardaw qardawa etibar elemir. Men genc $airem dayim qezet sahibidi hemde prezdent adminstrasyasinda iwdiyir dedim kitabmi cap elemeyde komek ele inanirsan meni ofisden qovdu
Qemgin_Sair  Qemgin_Sair [Off] (11.12.2013 / 23:55)
@Manitou@, duzdu
Просто___АНГЕЛ  Просто___АНГЕЛ [Off] (12.12.2013 / 00:14)
Hec vaxt doymayacaq... soz deyen yoxdu axi. Temel bele qurulub
Наверх  Cemi mesajlar: 44

[1] 2 3 ... 5 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3403 / 1528