canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Lotereyadan 1 milyon manat qazansanız ne edersiniz?
_charli  _charli [Off] (18.04.2014 / 16:19)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
Ehh arzum var e...onu reallawdirardim.
JaMbATiS  JaMbATiS [Off] (21.04.2014 / 14:03)
Mene lazim deyil...Bu olkede kobuk qusanlar var...
*___BAHaR__kIzI___*  *___BAHaR__kIzI___* [Off] (21.04.2014 / 14:06)
 Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım.
Ele lotareya yoxdu ki)))
DetKa*Ya*TvoY*KaroL  DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (21.04.2014 / 14:08)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
ozme bi dene...alardim
_Black_Shadow_  _Black_Shadow_ [Off] (21.04.2014 / 18:18)
Allah elemesin)
TANIMA@  TANIMA@ [Off] (21.04.2014 / 18:26)
Sirrdi
Ardarazli  Ardarazli [Off] (21.04.2014 / 21:51)
Seyahet etmek en boyuk arzularimdandi.
Dunyani gezerem,mutleq gezerem.
_ToT_SamyY_KapRizKA_  _ToT_SamyY_KapRizKA_ [Off] (21.04.2014 / 21:54)
 вilмiгeм пeұiпi seviгaм.вaxaұaп gozlaгiпiмi.ұoxsa мaпiм olмaұaп uгeұiпiмi
fikirlewmemiwam.
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (22.04.2014 / 09:18)
Gederdim Brazilyaya Rio De Janeyrodaki samba festivalina baxmaga esasda shokalad rengli qizlarin ombalarini titremesiyle mende titreyib kukreyib nere chekerdim sonrada 1 dene qarpiz, biraz pendir, 1 dene tendir choreyi 1-2 denede Xirdalan pivesi, 1 denede ustunde palma shekilleri olan shortik alib gederdim Brazilyanin dikiy plyajlarina ayda dikiy plyajda shortik neydi neyi var qijiyamki gerek Azerbaycandan geldiyimi bildiremde. Yeqinki men dikiy plajda shortikle chimende Brazilyali qedeshler gelib mene deyecekki qaqa bura dikiy plyajdiye burda lut olmalisan shortikle chimmek padlodu. Mende deyecemki qedeshder panyatkaviz olsun birinci salam vererler, sonra ad sorusharlar. Men olardan adlarini sorushacam birinin adi Pedro, o birinin adi Xose-dir. Bu mament men olara deyecem qedesh yaxchi oglanin adi Pedro Xose olmaz ikincisideki yaxchi oglan camaatin anasinin-bayisinin qabaginda lut gezmez sonrasidaki atashdar nolsunki Azerbaycandan gelmishem nolsunki qijiyam zato panyatkada, zakonda, ...
Ardını oxu >>
deyiş. @Manitou@ (22.04 /09:22) [1]
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (22.04.2014 / 09:25)
Gederdim Brazilyaya Rio De Janeyrodaki samba festivalina baxmaga esasda shokalad rengli qizlarin ombalarini titremesiyle mende titreyib kukreyib nere chekerdim sonrada 1 dene qarpiz, biraz pendir, 1 dene tendir choreyi 1-2 denede Xirdalan pivesi, 1 denede ustunde palma shekilleri olan shortik alib gederdim Brazilyanin dikiy plyajlarina ayda dikiy plyajda shortik neydi neyi var qijiyamki gerek Azerbaycandan geldiyimi bildiremde. Yeqinki men dikiy plajda shortikle chimende Brazilyali qedeshler gelib mene deyecekki qaqa bura dikiy plyajdiye burda lut olmalisan shortikle chimmek padlodu. Mende deyecemki qedeshder panyatkaviz olsun birinci salam vererler, sonra ad sorusharlar. Men olardan adlarini sorushacam birinin adi Pedro, o birinin adi Xose-dir. Bu mament men olara deyecem qedesh yaxchi oglanin adi Pedro Xose olmaz ikincisideki yaxchi oglan camaatin anasinin-bayisinin qabaginda lut gezmez belece olari sindirib peyser chixardacam Pedro ve Xose bilduz atash di indi sihdirin)))
Наверх  Cemi mesajlar: 194

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3516 / 1440