💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
ZuZuLyA (11Qaça qaça getdin götürdün eləmi?)2022/09:48)
Umeyya, ESLINDE SEPELENMİŞDI SUYUN ICINE.Beli cimerlikdə.Biz qayalıq terefdə idik,dənizi seyr edirdikullarda gelib oralarda dalğalanırdı))

ZuZuLyA (11Cox sağ ol2022/17:43)
Umeyya, Elədir))xoş oldu dialoq.Uğurlar gözəl insan
.gif)
Nelli (14Men 2ci merteve qaliram.demeli birinci mertebede kawelok tapdim.maraqa achrim ichini 225 avro birde qepikler vardi..baxdimki 1ci mertebede qalan yawli arvaddi. Qapini doyub verdim.goturdu.."Danke" adi chox sag ol dedi i vse)) yetimce bakida olsaydi qurbanliq qoyun keserdiler butun xeber saytlari menim haqqa paylawardi.. ele bil dedesine borcum var yetimcenin2022/10:45)
Ozum tapmasamda menden pul dusen vaxt olub....goturub vermisdiler... halbukki ozum gormemisdim dusmeyin.yaxsi insanlar hemise var....
Taksi_V_Ray (14Yaxshiliq bumeranq kimidi, herlenib firlanib ne curse qayidir2022/23:06)
Men 2ci merteve qaliram.demeli birinci mertebede kawelok tapdim.maraqa achrim ichini 225 avro birde qepikler vardi..baxdimki 1ci mertebede qalan yawli arvaddi. Qapini doyub verdim.goturdu.."Danke" adi
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14Hechne yox meni ogulluga goturse olene kimi neinki men 7 arxa donenim yawayar ozde nece lazimdi)2022/23:29)
Yaxshiliq bumeranq kimidi, herlenib firlanib ne curse qayidir
Taksi_V_Ray (14Basini bisir belke goturdu ne bilmek olar )2022/23:51)
Hechne yox meni ogulluga goturse olene kimi neinki men 7 arxa donenim yawayar ozde nece lazimdi)