Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
ZuZuLyA (11Qaça qaça getdin götürdün eləmi?)2022/09:48)
Umeyya, ESLINDE SEPELENMİŞDI SUYUN ICINE.Beli cimerlikdə.Biz qayalıq terefdə idik,dənizi seyr edirdikullarda gelib oralarda dalğalanırdı))
Camaatda yazır götürmərəm

ZuZuLyA (11Cox sağ ol2022/17:43)
Umeyya, Elədir))xoş oldu dialoq.Uğurlar gözəl insan
.gif)
...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
Nelli (14Men 2ci merteve qaliram.demeli birinci mertebede kawelok tapdim.maraqa achrim ichini 225 avro birde qepikler vardi..baxdimki 1ci mertebede qalan yawli arvaddi. Qapini doyub verdim.goturdu.."Danke" adi chox sag ol dedi i vse)) yetimce bakida olsaydi qurbanliq qoyun keserdiler butun xeber saytlari menim haqqa paylawardi.. ele bil dedesine borcum var yetimcenin2022/10:45)
Ozum tapmasamda menden pul dusen vaxt olub....goturub vermisdiler... halbukki ozum gormemisdim dusmeyin.yaxsi insanlar hemise var....
Taksi_V_Ray (14Yaxshiliq bumeranq kimidi, herlenib firlanib ne curse qayidir2022/23:06)
Men 2ci merteve qaliram.demeli birinci mertebede kawelok tapdim.maraqa achrim ichini 225 avro birde qepikler vardi..baxdimki 1ci mertebede qalan yawli arvaddi. Qapini doyub verdim.goturdu.."Danke" adi
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14Hechne yox meni ogulluga goturse olene kimi neinki men 7 arxa donenim yawayar ozde nece lazimdi)2022/23:29)
Yaxshiliq bumeranq kimidi, herlenib firlanib ne curse qayidir
Taksi_V_Ray (14Basini bisir belke goturdu ne bilmek olar )2022/23:51)
Hechne yox meni ogulluga goturse olene kimi neinki men 7 arxa donenim yawayar ozde nece lazimdi)
<< 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 697

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
2022/09:48)
ullarda gelib oralarda dalğalanırdı))