Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Taksi_V_Ray (15Sen alman dilini oyren ) qosul nemesdere , avrolari qoy cibe, ordanda bura gelme pramky turkiyeye get kefini orda cek, avroynan bash kesirler turkiyede2022/09:36)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Dilin bilmirem axi. Qocadi ee 80 yawi var en szi. Amma velosiped surur)
!=!DEVIL MAY CRY!=! (15Ne iwim var ee kasiblar yawayan yerde) zehlem gedir kasib gorende))))bir weyki fransaya 2 saata gedirem.hollandiyaya 40 deq ))2022/10:33)
Sen alman dilini oyren ) qosul nemesdere , avrolari qoy cibe, ordanda bura gelme pramky turkiyeye get kefini orda cek, avroynan bash kesirler turkiyede
Taksi_V_Ray (15Hollandiyaya axşam baxtı gedərsən)2022/14:58)
Ne iwim var ee kasiblar yawayan yerde) zehlem gedir kasib gorende))))bir weyki fransaya 2 saata gedirem.hollandiyaya 40 deq ))
Dünən bir tanış uşaq var paylaşıb ki hollaniyada iş var gül dərmər, ayda bixim pulnan 5000 manat ) 1 2 ilə hollandiyada gül qoymaz bizimkilər D
...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
Taksi_V_Ray (14Hele o alman nene sene "Danke"ni deyibse sukur ele)2022/23:06)
Men 2ci merteve qaliram.demeli birinci mertebede kawelok tapdim.maraqa achrim ichini 225 avro birde qepikler vardi..baxdimki 1ci mertebede qalan yawli arvaddi. Qapini doyub verdim.goturdu.."Danke" adi
!=!DEVIL MAY CRY!=! (15Hee qeweng iwdi.. burda eledir pulnan.sadece kasiblar uchun boyuk puldu.. en az 2min avrodur..buda 3200 edir en awagi kursnan hesabladim)2022/15:33)
Hollandiyaya axşam baxtı gedərsən)Dünən bir tanış uşaq var paylaşıb ki hollaniyada iş var gül dərmər, ayda bixim pulnan 5000 manat ) 1 2 ilə hollandiyada gül qoymaz bizimkilər D
Nelli (15Prostaki men kalonkada mahniya xod verirem ses kuy salanda hech vaxt hechne demeyib. Deyesen kardi yoxsa choxdan polis emiye teslim elemiwdi meni)2022/16:12)
Hele o alman nene sene "Danke"ni deyibse sukur ele)
Taksi_V_Ray (15Avronuda sen getdin mıxdın ora sındırdılar qolun qanadın, amerikaya da get imkan olanda2022/21:31)
Hee qeweng iwdi.. burda eledir pulnan.sadece kasiblar uchun boyuk puldu.. en az 2min avrodur..buda 3200 edir en awagi kursnan hesabladim)

ZuZuLyA (06.11.2022/12:13)Nə əlaqə idi ?) Tuta bilmədim temanı
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Bəli,göturdüm.Qrilin dəndir cörəyin pulunu cıxdıq)
<< 1 ... 22 23 [24] 25 26 27 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 707

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
2022/09:36)