Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (13Allah seni dunyanin en xöşbexti elesin.Istemeyinin gozu cixsin.O ki qaldi menfilere onu sene deyil Eksperte yazirdim sene duwub.2016/23:56)
Xosuma gelen odu ki .menim xosbextliyim ona derd . Menfilerimse ona sevincdi. Yaziq balam day onda sen ol .menim musbetlerim seni mehf edecek qederdi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (13Olum haqdi bilmek olmaz kim once ,kim sonra olecek.Ve hansi şeraittde.Onun ucunde hec kime olum arzulama.2016/23:56)
Xosuma gelen odu ki .menim xosbextliyim ona derd . Menfilerimse ona sevincdi. Yaziq balam day onda sen ol .menim musbetlerim seni mehf edecek qederdi
EVAMELISSA (14Sene olum arzulamadim canim. Ama sen menim derdimnen oleceksen bele getse2016/00:38)
Olum haqdi bilmek olmaz kim once ,kim sonra olecek.Ve hansi şeraittde.Onun ucunde hec kime olum arzulama.
ama men sene ol demiremki
Baldi bal )))EVAMELISSA (14He burani indi gordum . Cox sagol amin . Olar2016/00:18)
Allah seni dunyanin en xöşbexti elesin.Istemeyinin gozu cixsin.O ki qaldi menfilere onu sene deyil Eksperte yazirdim sene duwub.
Bahem .huri meleysene sen huri 
deyiş. HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (13.10 /23:53) [1]
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (14Allah sene derd vermesin.Sen meni yanliw anlayirsan elede davam edirsen.2016/00:51)
Sene olum arzulamadim canim. Ama sen menim derdimnen oleceksen bele getseama men sene ol demiremki
Baldi bal )))
HeYaTiN_NeBZiNi_TuT (14Tesekkurler seninle bahem.Sende yaxsi qizssan.Sadece anlaşilmasizliq oldu aramizda.2016/00:53)
He burani indi gordum . Cox sagol amin . OlarBahem .huri meleysene sen huri
<< 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 798 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1141 / 771

2016/23:56)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine