close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Üsteki istifadeçiye meslehetiniz nedir? | crazy_sweet [Off] (15.08.2015 / 22:23)
|
KoNCeNo, Menim derdim yoxdu .Senin neyse problemin varsa buyurcrazy_sweet, Xos getdin birde mene ilisme yoxsa gelen defe bele olmiyacax biraz deyib gulende istifade elemeyinde | crazy_sweet [Off] (15.08.2015 / 22:29)
|
KoNCeNo, Eslinde xosh uz gorseden men oldum bu defe nastreniyam yaxshidi cunki.Ilishmeye qaldiqda axrinci adam olarsan sene ilishmek isteyim )) Normal insan kimi yazdim basha dushmedin burda hami dava axtarir nedense )) Ok sen menden uzag dur yazdiglarin qarshiligli olar...crazy_sweet, Ay qiz ne isteyirsen menden?Gelenden sancirsan ancaq qizlari ele bil 20 ildi taniyirsan xarakterine beledsen bu bir ikinciside nabarod men sene xos uz gosterdim sen get zarafatla tehqiri ayirt etmeyi oyren gelersen hadi eyvallah | Inci-cicek [Off] (15.08.2015 / 22:33)
|
KoNCeNo, canim. Bow ver sen cani ) | connection [Off] (15.08.2015 / 22:33)
|
KoNCeNo (15.08.2015/23:24)
crazy_sweet, Xos getdin birde mene ilisme yoxsa gelen defe bele olmiyacax biraz deyib gulende istifade elemeyinde
Doğurdan bir sual verim,məsələn neyniyə bilərsən ona???Elə bir şey edə bilərsənmiki doğurdanda peşiman olsun?? | crazy_sweet [Off] (15.08.2015 / 22:33)
|
KoNCeNo, Men sene ilishib elememishem tehqire qaldigda mene smart ol yazan seniydin .Mende ona uygun sene otvet verdimcrazy_sweet, Ay bala crazy deli deyil mende antonim olaraq mirta smart yani agilli yazdim nese bir fikir bildirerdim etika xetrine demirem her halda yeqin anladin axi sen psixoloqsan)))))))))))))) Inci-cicek, He yaxsi connection (15.08.2015/23:33)
Doğurdan bir sual verim,məsələn neyniyə bilərsən ona???Elə bir şey edə bilərsənmiki doğurdanda peşiman olsun??
Sene ne lazimdi senin derdin nedi de gorek?usaqlar nikim aptek kimi seslenir? Cemi mesajlar: 1629
<< 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 163 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4058 / 1569