Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
[Conkisde_Paradice] [Off] (01.02.2014 / 18:07) |
Elave edilmiş fayıl: (10.85 kb.)
Yüklenib: 565 defe.
Ardarazli [Off] (01.02.2014 / 18:49) |
@Manitou@ [Off] (01.02.2014 / 18:50) |
Ardarazli (01.02.2014/18:49)neye fikir?
Fikir yoxdu.
~_DemounT_~ [Off] (01.02.2014 / 18:55) |
Ardarazli [Off] (01.02.2014 / 19:08) |
@Manitou@ (01.02.2014/18:50)Yuxarida suallar qoymuwam onu nezerde tutdum.
neye fikir?
@Manitou@ [Off] (01.02.2014 / 19:36) |
Ardarazli (01.02.2014/19:08)Sabirin sheirinde qeyd etdiyi Tanyalar ve Sonyalar o vaxtki ziyali tebeqe ve milyonerler uchundur. Bununda sebebleri choxdur. Cunki o vaxt qadinlarimiz savadli olmayib yeni loru dilde desek dunyagorushlu olmayib. O vaxtki savadli, ziyali adamlarin Sonyalari almasi bununla elaqedardir. Yeni onlar özleri senetleri ile elaqedar tez-tez xarici olkelerde olurdular. Ordaki qadinlarin savadi ve esasen dunyagorushune olarla aile qururdular. Chunki bir savadli, ziyali kishi hemise yaninda ozune uygun bir qadin ister. O vaxtlar bizde qadinlarin tehsili yox, savadi yox, qadinlarin huquqlari yox, ozlerinden yashca boyuk qoca tacirlere eshya kimi satilir. Bu realliqlar U.Hacibeyovun O Olmasin Bu Olsunundada qeshey vurgulanib bir sebebi budur. Diger sebebleride var olardan biride sevgimi deyim, eshqbazliqmi deyim ve.s. Meselen Baki milyonlchularindan Aga Musa Nagiyevin evlendiyi Gurcustanli qadin. Aga Musa Nagiyev oz a...
Yuxarida suallar qoymuwam onu nezerde tutdum.
Ardını oxu >>
Ardarazli [Off] (01.02.2014 / 20:10) |
@Manitou@ (01.02.2014/19:36)Gozel izahdi. Bes indi? Indi niye bu problem qalir? Bu wuar heveslendirici deyil tebligatcidi.
Sabirin sheirinde qeyd etdiyi Tanyalar ve Sonyalar o vaxtki ziyali tebeqe ve milyonerler uchundur. Bununda sebebleri choxdur. Cunki o vaxt qadinlarimiz savadli olmayib yeni loru dilde desek dunyagorus
Tekce 2 milyon rasiyyada yawayan var. Onlarin en azindan yarisi orda aile qurur 90 faizi ise hem orda hem burda. Meselede budurki burdakina kuma kimi baxirlar.
@Manitou@ [Off] (01.02.2014 / 20:34) |
Ardarazli (01.02.2014/20:10)olarda uje shevani hisslerden ireli gelir Natashalara meyl))) buda qayidir aile qurmaq meselesine. Bezi gencler aile qurmaga bashqa cur yanashirlar. Yeni esger getdim-geldim, yashim chatir, yashidlarim uje ushaq oynadir mense subayam, ailem evlenmeyimi isteyir ve.s. Evlenmeye sadece olunacaq bir ishdir deyib yanashirlar. Evlendikleri xanimlarla er ve arvad arasinda olacaq munasibetleri olmur onunda sonu bele olur)))
Gozel izahdi. Bes indi? Indi niye bu problem qalir? Bu wuar heveslendirici deyil tebligatcidi. Tekce 2 milyon rasiyyada yawayan var. Onlarin en azindan yarisi orda aile qurur 90 faizi ise hem orda hem
Ardarazli [Off] (01.02.2014 / 20:48) |
@Manitou@ (01.02.2014/20:34)Duzu daha ciddi arqumentler getireceyini sanirdim.
olarda uje shevani hisslerden ireli gelir Natashalara meyl))) buda qayidir aile qurmaq meselesine. Bezi gencler aile qurmaga bashqa cur yanashirlar. Yeni esger getdim-geldim, yashim chatir, yashidlari
Mes. Men birini deyim. Burda aile qurmaq sevincden cox meweqqetdi.
Butun bu maddi ve menevi problemleri adlamaqdansa bir rusla aile qurmagin su icimi kimi asan oldugundan elbetki asan yolu secir.
Bizim lazimsiz milli adet enenelerimizi derhal atmaliyq deyende meni topa tuturlarki sehv deyirsen.
Bu boyda hoqqabazliq kime lazimdi men bilmirem.
Yeni 2 insan aile qurmaqcun nece baryer awmali nece prosedur kecmelidler. Bu dozulmez bir haldir.
Men hele sebeblerden 1 ceciyini yazdim.
@Manitou@ [Off] (01.02.2014 / 21:03) |
Ardarazli (01.02.2014/20:48)söhbet eger rusiyadaki qadinlarla evlenenlerden, yashayanlardan, birlikde qalanlardan gedirse choxlari buna sadece muveqqeti olaraq yanashirlar. Yeni bu rus qadinin evi var onunla yashasam ev problemim olmaz, mene bele deyekde ilishmezler, cinsi telebatimi odeyerem axirdada chixaram aradan. Ama duzdu ciddi shekilde yanashanlarda var chox az. Yeni bu rusiyadaki natashalarla yashamaq esasen maddiyatla elaqeli olur. Senin dediyin burdakilara kuma kimi yanashirlar buda menim dediyim aile qurmaq, sevmek, menim qadinim var, bu meseleden ireli gelir. Yeni evlendim vessalam esas odurki arvadim var
Duzu daha ciddi arqumentler getireceyini sanirdim.Mes. Men birini deyim. Burda aile qurmaq sevincden cox meweqqetdi.Butun bu maddi ve menevi problemleri adlamaqdansa bir rusla aile qurmagin su icimi
Onlayn Tanışlıq: 4356 / 1001