💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
Banu__ (06Ona görədə mumla yersiz replikalar atma sən brat dedüyüvə.mən sənədə yaxşı qız deyərəm və mənə kimsədə desə mənim fikrim elə özümdə qalar.2018/16:07)
Yaxşı onda belə deyək. Kimi qəhbə hesab etmişəm özünə yazmışam. Soruş bir - bir desinlər.. vəə məncə onun bunun sözləri sənin insanlara yanaşmana təsirsiz qalmır

Black_Attack (06Özün mumla danışığını bil. Mən foruma nəsə yazanda səndən icazə almayacam. Mənim kimlə nə danışmağımın sənə istisi soyuğu olmasın. Söhbəti də bağla sakit əsəbimi korlama.2018/16:11)
Ona görədə mumla yersiz replikalar atma sən brat dedüyüvə.mən sənədə yaxşı qız deyərəm və mənə kimsədə desə mənim fikrim elə özümdə qalar.Sözümün canı oduki qızsan özüvü smatryayuşiy kimi aparısan.elə
Banu__ (06Korlansada ancağ burda mızıldana bilərsən. Mən sənə düz olanı öyrədirəm səndə caçlış öyrənəsən2018/16:31)
Özün mumla danışığını bil. Mən foruma nəsə yazanda səndən icazə almayacam. Mənim kimlə nə danışmağımın sənə istisi soyuğu olmasın. Söhbəti də bağla sakit əsəbimi korlama.

Black_Attack (06Məni realda görmək sənin başınçün deyil . Dediyim kimi tırkabazlığını özünə saxla. Səndən də mənə nəsə öyrətməyin Xahiş olunmadı. !!!2018/16:32)
Korlansada ancağ burda mızıldana bilərsən. Mən sənə düz olanı öyrədirəm səndə caçlış öyrənəsən
Banu__ (06Onda burda özüvə görə danış bura hüdudlarınnan qırağa cızmağa dilcəyün yoxdusa elə buralıq danış2018/16:38)
Məni realda görmək sənin başınçün deyil . Dediyim kimi tırkabazlığını özünə saxla. Səndən də mənə nəsə öyrətməyin Xahiş olunmadı. !!!

Black_Attack (06Nə qaşınırsane? !!! Səni kimsə vəkil tutub yoxsa ürəyindən onlara sabunluq etmək keçdi ona görə yazdın?2018/16:39)
Onda burda özüvə görə danış bura hüdudlarınnan qırağa cızmağa dilcəyün yoxdusa elə buralıq danış

Black_Attack (06BurdakılarI da görürəm , hüdudlarını da. Müəllimliyi ni özünə saxla. Səndən məsləhət istənilməyəndə "ağıllı ağıllı" danışıb əsəbimlə oynama!!2018/16:39)
Onda burda özüvə görə danış bura hüdudlarınnan qırağa cızmağa dilcəyün yoxdusa elə buralıq danış
Banu__ (06İndi nətər edim sənnən deyimki mənnən üz üzə bu tonnan danışmıyanı belə belə?2018/16:41)
Nə qaşınırsane? !!! Səni kimsə vəkil tutub yoxsa ürəyindən onlara sabunluq etmək keçdi ona görə yazdın?