Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
_MaksI_ [Off] (28.01.2014 / 21:07) |
Son vaxtlar qanunlarla cox maraglaniramki belke cetine duwende lazim olar ama oda xeir etmedi
Biz nece olkede yawiyurug bele sistem bele ruwvetxorlug olar?qanunu hec qozna alan yoxdu bu yaxinlarda polise duwmuwdum mustentiq menen izahat aldi men herwei oldugukimi yazdim ama o bunlta razilawmib o dediyni yazmagmi istedi mende tebiki etiraz etdim i kalan douldum doulen vaxt qayitdimki menim huquqlarim var cinayetkar olsam bele
ali savadli paqonuna soxdugum qayitdiki senun huquqlarva soxum
beyem bele olke olar?hani azad azerbaycan?biz azad insanlarig ya azad qullar?hani bizim huquqlarimiz?soxdum bele demokratiyaya
_MaksI_ [Off] (28.01.2014 / 21:12) |
diyir ren ozve cavabdehsene yene qaldi icimde 40manat cerme yazdi geldim
belesini salasan ayagvin altna tapdaliyaranda
_MuSuLMaNKa_ [Off] (28.01.2014 / 21:37) |
Ardarazli [Off] (28.01.2014 / 22:11) |
Yene deyirem bir coxlari huququmuzu bilmirik arqumentini getirirler duzdu bununda tesiri var ama cox az tesiri var. Esas gunahkar sistemdi.
Misallarda ceke bilerem. Cenubi ve Wimali Koreyaya baxin. Biri dunyanin her noqtesinde oz istehsaliyla temsil olunur obri oz vetendawini mehv eliyir.
Black_Attack [Off] (28.01.2014 / 23:15) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
duz yazib..
bir meqalede yazmsham bir dustaqin heyatinnan
ANAMI SOYDU PICAQLADIM
Palkovnik(Reis)
Onda Sikim Anavi menide oldurde bacarmirsan?!
duz dir polisin bele cavab verenneride var
@Manitou@ [Off] (28.01.2014 / 23:27) |
_MaksI_ [Off] (29.01.2014 / 00:08) |
Ardarazli (28.01.2014/22:11)aha duzdu mence coxdan deiwmeliydiy sistemi gecikmiwiy
Ne qederki birliyimiz yoxdu huququmuzda olmayacag. Sistemi deyiwmeliyik. Gurculer belkede mdb de en gobud milletdiler. Baxin indi onlar. Bir millet kimi butun saheler uzre qat qat ustunuk onlardan ama
Huquqzad bowdu bu deqe pul ver varyoxun uzune soy sene tewekur edicey
esas birlewebilmemeymizin sebebi televiziyadi kecenay necedefe mitinq oldu ama hecbiri metbuatda tvde yayimlanmadi mileti goz acmaga qoymurlar
_MaksI_ [Off] (29.01.2014 / 00:10) |
Black_Attack (28.01.2014/23:15)))bilirsen nie?cun o reis o vezifeye anasin sikdire sikdire gelib )
xaxaxaxaxa)))duz yazib..bir meqalede yazmsham bir dustaqin heyatinnanANAMI SOYDU PICAQLADIMPalkovnik(Reis)Onda Sikim Anavi menide oldurde bacarmirsan?! duz dir polisin bele cavab verenneride var
_MaksI_ [Off] (29.01.2014 / 00:13) |
@Manitou@ (28.01.2014/23:27)Ozumde nei deiwim?kanstusiani ezber bilirem ama o sadece kagiz uzerinde yazilmiw bow bow qanunlardan ibaretdir
gundelik heyatimizda eshitdiyimiz sözler cemiyyetden, sistemden narazichiliq, shikayet, qiybet. Hami neyise deyishmek isteyir esasda cemiyyeti ve sistemi ama hech kim 1-ci özünden bashlamir.
@Manitou@ [Off] (29.01.2014 / 00:18) |
_MaksI_ (29.01.2014/00:13)bu sozu tek sen yox hami deyirki ozumde neyi deyishim?)
Ozumde nei deiwim?kanstusiani ezber bilirem ama o sadece kagiz uzerinde yazilmiw bow bow qanunlardan ibaretdir
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4313 / 979