Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
R*A*G*I*N (28.08.2017/02:51)((((14yashında ushaq vardı manqal qalayırmısh bilmeyib benzin tokub kömürün üzerine dehşet derecede yanmıshdı uşaq 80%beden suylada sondurubler 2-gün yashadı bu gün rehmete getdi defn olundu yaxın deyil ama heqiqeten chox pis oldum((
x in ustune benzin tokub yandirasan mikroblari ole
NeFesiM__oL (28.08.2017/02:55)Allah rehmet elesin cox pis oldum mende ne yazim bilmedim(((((
((((14yashında ushaq vardı manqal qalayırmısh bilmeyib benzin tokub kömürün üzerine dehşet derecede yanmıshdı uşaq 80%beden suylada sondurubler 2-gün yashadı bu gün rehmete getdi defn olundu yaxın dey
R*A*G*I*N (28.08.2017/02:59)Aminn((
Allah rehmet elesin cox pis oldum mende ne yazim bilmedim(((((
NeFesiM__oL (28.08.2017/02:55)Dehşet
((((14yashında ushaq vardı manqal qalayırmısh bilmeyib benzin tokub kömürün üzerine dehşet derecede yanmıshdı uşaq 80%beden suylada sondurubler 2-gün yashadı bu gün rehmete getdi defn olundu yaxın dey
Yanqin eşidende muharibe veteraninin özunu yandirmqi gozumun önune gelir
Allah rehmet elesin.Allah valideyinlerine sebir versin .Inşallah .deyiş. EVAMELISSA (28.08 /02:19) [1]
<< 1 ... 1333 1334 [1335] 1336 1337 ... 1385 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (12)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 600

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..