Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (14Sen ne sualina cavab verirsense artiq ozuvu teqdim eledin)))))))2015/18:57)
Kotik Nedi Sencun Yekebaw Zaddi
KoNCeNo (14Sual Umumidi Cavab Verirem2015/20:57)
Sen ne sualina cavab verirsense artiq ozuvu teqdim eledin)))))))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (14Esii zoram kimem sene ve yaxudda basqasina ne ne isteyirsize menden niye coxu menim heyatimla maraqlanir aaaaaaa axaxaxxa size novbe catmayib?tanis olmamisam?2015/21:19)
X-Zorduda Guya.

KoNCeNo (14Taniwim var menim )))lazim deyil )2015/21:23)
Esii zoram kimem sene ve yaxudda basqasina ne ne isteyirsize menden niye coxu menim heyatimla maraqlanir aaaaaaa axaxaxxa size novbe catmayib?tanis olmamisam?
KoNCeNo (14Indi Men Forumda Rey Yaza Bilmiyecemde Heee?Ne Yazacam Ozuve Goturub Cavab Yazacaqsan?2015/21:23)
Esii zoram kimem sene ve yaxudda basqasina ne ne isteyirsize menden niye coxu menim heyatimla maraqlanir aaaaaaa axaxaxxa size novbe catmayib?tanis olmamisam?
_K_O_T_İ_K_ (14Xeyir kimin ne sozu var birbasa unvanima yazsin sense kankret menim adimi cekib sorusmusan ona gore dedim birde olmasin meni hec kimden sorusma cunki biqeyreti coxdu burda yalandan basib baglayirlar ne istesen tam ciddi deyirem ozumden sorus hec kimden qorxum cekineceyim yoxdu ele bir sey varsa deyecem var yoxdusa deyecem yoxdur aydindi?2015/21:33)
Indi Men Forumda Rey Yaza Bilmiyecemde Heee?Ne Yazacam Ozuve Goturub Cavab Yazacaqsan?
KoNCeNo (14Yooo qilmandi.2015/21:37)
Xeyir kimin ne sozu var birbasa unvanima yazsin sense kankret menim adimi cekib sorusmusan ona gore dedim birde olmasin meni hec kimden sorusma cunki biqeyreti coxdu burda yalandan basib baglayirlar n
Neyse.
Men Belke Kimese Yaxinlawib Kankret Hakkinda Daniwmiwam?
Sohbet Acilib Soruwmuwam.
Yaxwi Fikrin Catdi Cavab Yalan Imiw Day Ne Lezvalirsan Ozuvu.
<< 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 1385 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (12)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 329

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/18:57)