canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

X-a MEKTUBLAR
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.10.2015 / 20:44)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (142015/21:41)
Yooo qilmandi.Neyse.Men Belke Kimese Yaxinlawib Kankret Hakkinda Daniwmiwam?Sohbet Acilib Soruwmuwam.Yaxwi Fikrin Catdi Cavab Yalan Imiw Day Ne Lezvalirsan Ozuvu.
Yoo maraqlidi niye ilk birinci meni sorusursan o qeder qiz varki o qeder yazisdiqin varki onlarla maraqlanda aaaaaa
Qaldi lezvalamaqa hec vecimede deyil sadece haqsizliqa sebrim catmir sevmirem haqqimda yalnis melumat yayanlari
ceza12  ceza12 [Off] (14.10.2015 / 20:51)
X lifciyi pencey kimi soyunur))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (14.10.2015 / 20:54)
KoNCeNo (142015/21:44)
Yoo maraqlidi niye ilk birinci meni sorusursan o qeder qiz varki o qeder yazisdiqin varki onlarla maraqlanda aaaaaaQaldi lezvalamaqa hec vecimede deyil sadece haqsizliqa sebrim catmir sevmirem haqqimd
Yalniw Nedi Yaz Wexside.
connection  connection [Off] (14.10.2015 / 21:44)
KoNCeNo (142015/21:37)
Xeyir kimin ne sozu var birbasa unvanima yazsin sense kankret menim adimi cekib sorusmusan ona gore dedim birde olmasin meni hec kimden sorusma cunki biqeyreti coxdu burda yalandan basib baglayirlar n
Bu biqeyrət sözünün qarşılığında səni təhqir etməyəcəm.Ola bilər bəlkədə məni nəzərdə tutmursan amma mən səynən dibinə kimi gedəcəm.Gələndə imenni bu mövzuda yaz,sənə təklifimi və razılaşmanın yolunu izah edəcəm.Gözləyirəm
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.10.2015 / 22:11)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
connection (142015/22:44)
Bu biqeyrət sözünün qarşılığında səni təhqir etməyəcəm.Ola bilər bəlkədə məni nəzərdə tutmursan amma mən səynən dibinə kimi gedəcəm.Gələndə imenni bu mövzuda yaz,sənə təklifimi və razılaşmanın yolunu
Ay oglan ay qardas ay adam men senii tanimirammm sozun heqiqi menasinda tanimiram sen kime benzetmisen meni bilmirem amma eminlikle.deyirem ki,bizim senle qeti tanisliqimiz yoxdu
connection  connection [Off] (14.10.2015 / 22:17)
KoNCeNo (142015/23:11)
Ay oglan ay qardas ay adam men senii tanimirammm sozun heqiqi menasinda tanimiram sen kime benzetmisen meni bilmirem amma eminlikle.deyirem ki,bizim senle qeti tanisliqimiz yoxdu
Sənin bu tanışlığı inkar edib etməməyin mənim üçün maraqlı deyil.Mənə məsələnin maraqlı tərəfi izlənməyimdir.Niyə və nə üçün izlənirəm?Bunu başa sal.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.10.2015 / 22:23)
connection (142015/23:17)
Sənin bu tanışlığı inkar edib etməməyin mənim üçün maraqlı deyil.Mənə məsələnin maraqlı tərəfi izlənməyimdir.Niyə və nə üçün izlənirəm?Bunu başa sal.
Men seni izlemirem deyirem.seni tanimiraam basa dus tanimiram bu sohbet ise tesaduf mene rast gelib bunu sene deye bilmerem amma emin ol men o dusunduyun insan deyilem sehv salirsan
connection  connection [Off] (14.10.2015 / 22:38)
KoNCeNo (142015/23:23)
Men seni izlemirem deyirem.seni tanimiraam basa dus tanimiram bu sohbet ise tesaduf mene rast gelib bunu sene deye bilmerem amma emin ol men o dusunduyun insan deyilem sehv salirsan
Birincisi Kotiklə söhbətimizə aşırı,həddindən artıq eqoizmlə lağ edirsən.Burda məsələ bizim nə danışdığımzda deyil,sənin məhz eqoizmin ucbatından guya bu söhbəti sən edə bilməzsən kimi amma özündə bilmədən diqqəti özüvə cəmləmiş kimi göründün.
İkincisi mənim izlənməyim ayın 12-indən və başqa niklərimdə daha da öncədən olub.Amma mənim Kotiklə söhbətim ayın 13-ü gecə kart oyunu ilə başlayıb.
Sən hansı təsadüflə bunu bilə bilmisən məlişka??
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (14.10.2015 / 22:41)
connection (142015/23:38)
Birincisi Kotiklə söhbətimizə aşırı,həddindən artıq eqoizmlə lağ edirsən.Burda məsələ bizim nə danışdığımzda deyil,sənin məhz eqoizmin ucbatından guya bu söhbəti sən edə bilməzsən kimi amma özündə bil
Ax@axaxaxaxaxxaxaxazaaxzaxaxaaxxaxaxaxza yene gic gulmek tutdu
connection  connection [Off] (14.10.2015 / 22:49)
Gedin "Biri var..." mövzusunda şərhlərivizi silin.Sizi batıracaq)Adıvız sanıvız var
Наверх  Cemi mesajlar: 13849

<< 1 ... 867 868 [869] 870 871 ... 1385 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (12)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 32