Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
MiLYoNDa1oQLaN (16.12.2016/13:49)
+Ana yimeye ne var?- Yaprax dökümü+Bax görüm elimdeki yara nedi?-Hicran yarası+Ana besdide! Günayın qızına ne ad qoydular?-Adını feriha koydum+ Xalamla barışdın?-Tatlı intikam+Ana bayağ xalamla danışd

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Demeli oglan yazib ki:az once tualetdeydim babam isik yandigini gorub Icerdemisin ?diye sordu ben de Icerdeyim" dedim,,ulan hic bi zaman tualetde oldugum icin bu kadar qururlanacagim aklima gelmezdi")
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
ПользоватеЛ_Х (17.12.2016/01:43)Onu mende oxumusdum
Icerde Serialina bi dene Youtube da komment yazmiwdilar o gun konkret gulmuwem menim o qeder yumor qabiliyyetim olsaydi indiye Oskar almiwdimDemeli oglan yazib ki:az once tualetdeydim babam isik yandi

<< 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 60 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 317

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox