canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

aCiQ SoHBeT(YaRiCiLPaG)..))
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (16.02.2014 / 01:59)
duzelen dor, bele yogrulub
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (16.02.2014 / 02:09)
Ozunu oldugu kimi gostermemek cemiyyetin qinagindan qorxmaqdan ireli gelir. Buda bizim milli mentalitetle elaqelidir. Bizde insanlarin ekseriyyeti sank I ozleri uchun yox etraf uchun yashayirlar. Bele olan teqdirde insanin oz dushuncesi ve yashamaq istediyi hey at qalir qiraqda ESL problemler bundan sonra yaranir.
_YAZ*YAGMURU_  _YAZ*YAGMURU_ [Off] (16.02.2014 / 02:11)
GUlnaRGuleRUz (16.02.2014/01:58)
milyard defe oxudumeee cozemedim nese vidiyoya baxanda bildim siyasetiymiw dayday super daniwdi menen 5 nem azz ))
He canim wukur bildin yaxwidi vidyonu yukluyubller ee men baxmamiwam ama gerey mende baxim....
_siRiuS_  _siRiuS_ [Off] (16.02.2014 / 10:13)
@Manitou@ (16.02.2014/02:09)
Ozunu oldugu kimi gostermemek cemiyyetin qinagindan qorxmaqdan ireli gelir. Buda bizim milli mentalitetle elaqelidir. Bizde insanlarin ekseriyyeti sank I ozleri uchun yox etraf uchun yashayirlar. Bele
kak vseqda dahiyane)

ictimai qinag cox asandi
Black_Attack  Black_Attack [Off] (16.02.2014 / 15:12)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
@Manitou@, Naraziyam)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (16.02.2014 / 15:14)
)))))ay suzi shuljqlar)
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (16.02.2014 / 15:22)
_siRiuS_ (16.02.2014/10:13)
kak vseqda dahiyane)ictimai qinag cox asandi
Eger biz niye insanlar ozlerini oldugu kimi gostermirler deyirikse bunun sebeblerinden biride ictimai qinaqdir. O insan niye ozunu oldugu kimi gostermir? Qinaqdan qorxur. Kimin qinagindan? Bizim qinagimizdan. Burda chox gulmeli bir menzere yaranir)))) Ona niye ozunu oldugun kimi gostermirsen deyende bizik)))) O ozunu oldugu kimi gosterenden sonra on yixib yerde suruyerek baltaliyanda bizik)))))))
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (16.02.2014 / 15:23)
Black_Attack, Mende)))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (16.02.2014 / 15:47)
@Manitou@, Beke insanin oz qarshisjnda acizliyinnendi
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (16.02.2014 / 16:28)
Black_Attack, Acizliyi aradan qaldirib ozunde guc tapib ozlerni oldugu kimi teqdim edenlerde var amm chox az sayda. Bu gucde ekseriyyetinde yoxdu chox az sayda var. Held sheylere gore Qerbi numune gostermek solar. Orda her kes etrafa ozunu oldugu kimi teqdim edir ve cemiyyetde bunu normal qarshiliyir ve loru dilde bele deyekde maskalanma yaranmir. Bizde ise ictimai qinaq qabariq shekilde oldugu uchun maskalanma yaranir.
Наверх  Cemi mesajlar: 64

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3011 / 406