Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (04.03.2017/07:35)5★
Duzu Bilmirem Alimler bu barede arawdirma aparib ya yox ancaq o gunleri emim gilde Seriala baxirdim bilirsiz ne duwundum ozluyumde?Seriala baxan insanlar oz omurlerin qisaldir Ve o insanlarin sehetler
Inci-cicek (04.03.2017/07:43)Qoy qirilsinnar deyme )
Elbette. Saattlarla hereketsi z oturullar. Durun iw guc gorun, havaya cixun. Sorada qollari qicdari onurgalari iwlemir qacillar hekime -))
SiSeRoN (04.03.2017/08:20)Azerbaycanda ele serial var??turklerde çoxdur o dediyinden
braziliya seriallarina oxwuyur.. hamisi aile meiwet movzusundadi..kinkret fahiweliyi teblig edirler
Leyla@Quliyeva (04.03.2017/08:24)hee hamisi eledide bes necedi? o gun ele bele gozum satawdi cehizsiz gelinler serialina 3 deq baxdim . ne bilim bu buynan niwanlidir bawqasiynan qachmaq isteyir. bu bunun arvadini ssss. sonra ogkan anasinin ustune qiwqirirki yox men onu alacam. ne bilim ee got got ssenariler
Azerbaycanda ele serial var??turklerde çoxdur o dediyinden
SiSeRoN (04.03.2017/08:27)Aboo)))Azerbaycan da turkiyenin ayaqqabisin geyinir artig?Vicdan haqqina bax))
hee hamisi eledide bes necedi? o gun ele bele gozum satawdi cehizsiz gelinler serialina 3 deq baxdim . ne bilim bu buynan niwanlidir bawqasiynan qachmaq isteyir. bu bunun arvadini ssss. sonra ogkan a
SiSeRoN (04.03.2017/08:27)Krassavcik.
hee hamisi eledide bes necedi? o gun ele bele gozum satawdi cehizsiz gelinler serialina 3 deq baxdim . ne bilim bu buynan niwanlidir bawqasiynan qachmaq isteyir. bu bunun arvadini ssss. sonra ogkan a
<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 411