Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Arisa (12.01.2012/21:41)Duz edirsen qorxmursan,navakainsiz diw cixardan hekimden kim qorxarki? Bu salfetkani gotur,lazim olacaq...
Stomotoloq-senden qorxmuram-maskani tax
Arisa (12.01.2012/21:48)Neleri!
Mene deyirsen bunlari-
Arisa (12.01.2012/21:53)Men medeni adamam. Senin yersiz,lazimsiz qururlu ve kobud hereketine qarsiliq hec ne demirem. Boyukluk mende qalsin. Qururcugazin ise sene.
agzinin acisini tokduyun sozleri-
Arisa (12.01.2012/21:58)Men senin hekim kimi yazdigina hec ne dimedim. Yazdigim ordadi ki. Zarafat da ashkardi. Tema da zarafatladi! Ama ondan sonra mene yazdigin hekk olundu beynime,bunu tehqir saydim-nece ki ele tehqirdi zarafata gore bu sozler-bir halda yerli ve lazimli idi diyirsen-lap ela! Hormetli olasan! Hansi ki,bu hereketinden sonra buna inanmiram!
Yerli ve lazimli.sene qesden yazmadim temaya esasen yazdim.sende menden once fikrini yazmisan-fikir ver,sonra de.
Arisa (12.01.2012/22:08)Bunu daha az kobud diye bilerdin. Bilerdin,ama dimedin. Bu gunden sonra ele men de bunu isteyirem. Olma. Hemise bu yadima dusecek ve eseblerim cilovlanmayacaq. Mense lap cox kobud adamam. Kobud ve tehlukeli.
Bala sozune nifret edirem- sadece.bu sozu kim isletse qanim qaralir.bu soze gore bu forumda 1 qizi iqnora atdim-her gun sevgilisini ona bu sozu isletdhyini yazirdi.ne ise.tema baglayaq.bundan sonra se
Arisa (12.01.2012/22:16)Men yaxci bilirem kime qarsi beleyem. Belke bu temaya qeder sene,ya basqasina kobud olmusam? Sadece dilimde olan bir jarqona gore zeherledin. Beli,bele qalacam. Hemise de basim dik olacaq. Az,ama yaxci adamlarin yaninda hormetim olacaq. Forumda da beleleri var.
Hemise bele qal-kobud ve tehlukeli.
<< 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 188 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 810