💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10.02.2023/22:04)Menim seraitim yaxsidi. ama turkden sorussan yetmir deyirler baxmayaraq evinde hem motoskl hem avtomabil hemde transit var.
Sari mikrafona baxiram, ehalinin coxu gileylenir,narazidi. Ama orda olan sensen dahabyaxsisin sen bilersen
Impooo (10.02.2023/22:06)Ford fiat tofasdan bashqa masinlari olur ki onlarin ? Vergileri de ne qeder di Allah bilir.
Menim seraitim yaxsidi. ama turkden sorussan yetmir deyirler baxmayaraq evinde hem motoskl hem avtomabil hemde transit var.
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10.02.2023/22:10)Men deyirem bizde kohne avtomabiller yigissdirilib inanmirlar))2 ay evvel gelmisdim bakiya cekdim prinsipe saaxinkanin korpusunden tixaci dedim baxin tofas tapin mene gosterin)
Ford fiat tofasdan bashqa masinlari olur ki onlarin ? Vergileri de ne qeder di Allah bilir.
Impooo (10.02.2023/22:12)Kasibdilar olar ) orda xarici masin cox cox bahadi, vergileri dehsetdi )
Men deyirem bizde kohne avtomabiller yigissdirilib inanmirlar))2 ay evvel gelmisdim bakiya cekdim prinsipe saaxinkanin korpusunden tixaci dedim baxin tofas tapin mene gosterin)
Impooo (10.02.2023/22:12)Nelli bmw surure )
Men deyirem bizde kohne avtomabiller yigissdirilib inanmirlar))2 ay evvel gelmisdim bakiya cekdim prinsipe saaxinkanin korpusunden tixaci dedim baxin tofas tapin mene gosterin)
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10.02.2023/23:48)Nelli kasib uwaqdi..Ne bmw) bidene dırınqalet velosipedim var..onunda iki gunde bir zənciri atir...
Nelli bmw surure )
Nelli (11.02.2023/13:10)Almaniyada Azerbaycanli kimi yasayirsane sen )))
Nelli kasib uwaqdi..Ne bmw) bidene dırınqalet velosipedim var..onunda iki gunde bir zənciri atir...
!=!DEVIL MAY CRY!=! (10.02.2023/23:48)Mende onun tekeri bele yox)))
Nelli bmw surure )