💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Sampria (22.12.2014/19:12)mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəm
Black_Attack kohne werhlere baxdim senle cox muzakire etmiwik bunu ortaq mexrece gelmemiwik))Ola biler bezen xaricen cox gozel biri olar amma kompleksli.bezen xaricen gozel olmayan biri amma 0 komple
_SEVINC_ (22.12.2014/19:16)öz şərhivi oxu)
Ne maraglıdı?:)

Black_Attack (22.12.2014/19:17)Dogurdaaaan?) razısan fikrimle?
öz şərhivi oxu)
_SEVINC_ (22.12.2014/19:20)yox,mənə sənün maraqsız sayduqun maraqlıdı
Dogurdaaaan?) razısan fikrimle?

Black_Attack (22.12.2014/19:16)duzdu amma bu sonraki merheleye kecirde.once xaricen beyenirsen(tebii ki zovq de) sonra onun daxili gozelliyini kewf edirsen.eger o daxili sen xow gelmirse xaricen senincun maragi olmur.
mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəmbir özün fikirləş sən ərə gedirsən o ancaq sənin üzündə olan

Black_Attack (22.12.2014/19:16)bu arada men qeza neticesinde xarici gozelliyim itse tutaq ki inanmiram o menle bu heyata davam ede.cunki kiwilerde bu alinmir.onlar tez bezir.
mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəmbir özün fikirləş sən ərə gedirsən o ancaq sənin üzündə olan

Black_Attack (22.12.2014/19:24)Hmmmm
yox,mənə sənün maraqsız sayduqun maraqlıdı

Black_Attack (22.12.2014/19:30)indi anladim.ne cur ysnawdigini)
Sampria, üzdə olan cizgi kimi dünyada ikinci fayşə ciZgilər yoxdur, Gözü qabaqında oqlanla olan qızı oqlan üzünə görə alırsa özün düşündə..