Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Sampria (22.12.2014/19:12)mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəm
Black_Attack kohne werhlere baxdim senle cox muzakire etmiwik bunu ortaq mexrece gelmemiwik))Ola biler bezen xaricen cox gozel biri olar amma kompleksli.bezen xaricen gozel olmayan biri amma 0 komple
bir özün fikirləş sən ərə gedirsən o ancaq sənin üzündə olan gözəlliyə aşiqdi və qəza nəticəsində sənin üzünə nəsə olur və səni bayır necə təsir edər
mmən onsuz bilirəmki mənim yanımda olan qız mənim vidimə görə dör oqlannıqıma insaniyatıma görədi
olmuyan şeə görə yox)))
_SEVINC_ (22.12.2014/19:16)öz şərhivi oxu)
Ne maraglıdı?:)
Black_Attack (22.12.2014/19:17)Dogurdaaaan?) razısan fikrimle?
öz şərhivi oxu)
_SEVINC_ (22.12.2014/19:20)yox,mənə sənün maraqsız sayduqun maraqlıdı
Dogurdaaaan?) razısan fikrimle?
Black_Attack (22.12.2014/19:16)duzdu amma bu sonraki merheleye kecirde.once xaricen beyenirsen(tebii ki zovq de) sonra onun daxili gozelliyini kewf edirsen.eger o daxili sen xow gelmirse xaricen senincun maragi olmur.
mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəmbir özün fikirləş sən ərə gedirsən o ancaq sənin üzündə olan
mes-Adriana lima .cox kiwinin zovqunce olan istenilen biri.milyonlarla fanati var.kiwiler duwunur tam ideal qadin.amma sevdiyi insan ona xeyanet edir ve ayrilir.xaricen beyenir.amma daxilen tamamlamir onu.ve o gozelliyin de bir menasi qalmir.
Black_Attack (22.12.2014/19:16)bu arada men qeza neticesinde xarici gozelliyim itse tutaq ki inanmiram o menle bu heyata davam ede.cunki kiwilerde bu alinmir.onlar tez bezir.
mən dimirəme əlen delönəm sadəcə, mənə görə başa düşmək anlamaq nə bilime daxili gözəllik deyilən nə varsa öndədidə,həmişə pisin düşüünürəmbir özün fikirləş sən ərə gedirsən o ancaq sənin üzündə olan
sadece bezii qadinlar qarwilawanda bu halla yawayir onunla.
Black_Attack (22.12.2014/19:24)Hmmmm
yox,mənə sənün maraqsız sayduqun maraqlıdı
Hele bu vaxtacan yanidigim olmayib)
Black_Attack (22.12.2014/19:30)indi anladim.ne cur ysnawdigini)
Sampria, üzdə olan cizgi kimi dünyada ikinci fayşə ciZgilər yoxdur, Gözü qabaqında oqlanla olan qızı oqlan üzünə görə alırsa özün düşündə..
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1080 / 769

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.