💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat
Recoba (13.12.2010/04:28)Sen bu sualin cavabi bilirsen ya heqiqeten oyrenmek isteyirsen? Allahin Adem (e) her sheyden birinci yaratdigina delilin subutun var? Yox...Ademden evvelki, nesli asterodin mehv elediyine bir subutun var yox? Ona gorede bele cefengiyyat sheylere inanma ki, yox asteroid dusdu, yox ne bilim ne. Alllah butun kainati elecede yer kuresini 6 gune xelq edib...Hec kim deye bilmezki, Yer kuresi yaradilan gun Adem de yaradilib cunki buna delil yoxdur...Ancaq ilk insandan qabaq bir beweriyyetin oldugu ise Quranda tesdiq olunur. Bu qeder.
Mutant sene sualim var amma once bunu yazacam..1)Allah bagislayandi rehm edendi.Amma cehennem var.2)Allah dunyani yaratdi melekler ona sual verdiler..Yene yaradirsan ki,vehsilikler olsun?.Allah cavab
Recoba (13.12.2010/05:57)Qaqaw men demedimki, asteroid deye bir shey yoxdu. Sadece yeni bewerin yaranmasi ucun Allahin asteroide ehtiyaci yoxdur, Insanlardan elave cinler de yaradilmiwsa demeli basqa mexluqlarda movcuddur bizlerden xebersiz. Senedli filmlere ehtiyac yoxdur. He sonda verdiyin suala ise cavab vermeyecem cunki shexsi suallara cavab vermek ucun nezerde tutulmayib bu movzu. 1 NOT: Kimsenin ne etdiyine baxma, Oz etdiyine bax, gotur qoy et mukafatinin ne olacagini Quranla beraber oyren. OK? Cox sag ol suala gore...
Mutant senin mene verdiyin her suala subutum var...Asteroid masteroid her nedi heqiqetdi sirr altinda qalan yenede Qurani Kerimdeki ayelerdi..Heyf taniwiwimiz yoxdu olsaydi sene lazimi delilleri goste
Recoba (13.12.2010/10:31)Xeyr gozel qardawim bildiyim suallara cavab vermek borcumdu. Her Islamla elaqeli olub veya muselman olub bilmediyi suala cavab vermek huquqi yoxdur. Bir muselman olaraq Islama getirdiklerimde olub, muselmanlardan namaza getirdiklerim de olub. Esas Allaha olan temiz ve durust imanli ibadetimdir. Gunahlardan cekinmeyimdi. Shukur ALLAHA!
eyer sohbet islamnan gedirse demeli sende onu temsil edenlerdensen..o barede verilen her suaa cvb vermelisen..men demedim ki,kim olub ne etmidsen....dedim ki,bir MUSELMAN kimi ne etmisen..?...eyer cav
inin qorunmasi ugrunda Wehid olanlara ise hörmetim var.ISLAM cox sade mentiq uzerinde qurulub-insani deyerler,hissler,emeller.bunu derk etmek lazimdir.