💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

ua yalniz Allaha olunmalidir, Allahdan istenmelidir..
uada ziyaret etdiyiniz shexs xatirinede isteyinizin heyata kecmesini uca Allahdan isteye bilersiz...Yeniki, bucur kicik ancaq gunahi boyuk olan meqamlara fikir verdikden sonra diqqet yetirdikden sonra, getmemeyin hec bir problemi yoxdur, Neceki, siz yaxin qohumunuzun evini ziyaret ede bilirsizse, ele ocurne muqeddes hesab edilen ziyaretlere getmeyin hec bir ferqi yoxdur :) umidvaram cavabini aldiniz...Allaha heqiqi sevginiz dogru yolu her daim size gosterecek...ANCAQ...Heqiqi sevgi :)147258 (11.05.2011/20:36)salam aleykum.Tovhid ne demekdi?
Ya_Fatime, ocaxdi pirdi qebirler olan mecidlerdi Oralara getmey ozu boyuk gunahdi Allaha shirk qoshmaqdi . Ora Tovhidi anlamiyan adamlar gedr . Eger sizde Tovhidi anlamaq istiyirsinizse
X_mutant_X (11.05.2011/21:19)cooox sagolun ALLAH razi olsun.cox. aydin bawa saldiniz 1dene de sualim var:niyyet etmekde gunahdi ?meselcun men gedirem ocaga deyirem Allahim eger flan bir wey baw tutsa yene gelecem.zehmet deyilse yazin
Ya_Fatime, Va aleyke salam, Ocax kimi yerlere elecede, ziyaretgahlara, pirlere getmek olar, Hec bir gunahi veyaxudda bir noqsanida yoxdur...ANCAQ..ua yalniz Allaha olunmalidir, Allahdan istenmelidi

147258 (12.05.2011/22:53)ALLAH razi olsun.bawa duwdum.men bu suala cvb coxdan axtarirdim Wukurki cvb ala bildim.minnetdaram size
Ya_Fatime, Fatime XAnim. Tovhid -LE ILAHE ILLELAH -KELMESIDI menasida - ALLAHDAN BASHQA IBADET EDILESI VE YAXUD IBADETE LAYIQ HAQQ MEBUD YOXDU.- yani Namazi Allah bize buyrub demeli Ibadetdi