💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
BLACKWHITEEAGLE (11.04.2012/21:42)Axir ki bunu derk eden tapildi
TRIEDSTOUN, bilirem siz bolmursuz, ama kimse bolubse biz birlewdirek. Movzulara baxiram hami bir birini sert wekilde ittiham eliyir. Sunni wieye deyir sen kafirsen, wiyede sunniye. Hara baxirsan muse
Solgun_cicekler (11.04.2012/22:05)tewekkur, men ne wiye deyilem, nede sunni. Bu mesele muzakire olunanda caliwiram sohbete qowulmuyum, size din qardawi kimi meslehetim sizde ayirmiyin dini. Bu meslehetim hamiya aiddi, Allah komek olsun
Axir ki bunu derk eden tapildi
BLACKWHITEEAGLE (12.04.2012/16:59)Ayirmiram ayirmaram ayiranlardan da zehlemin zehlesi gedir catmir da mene o insanlar kor kor gor gor bilinir teriqetlerin hamisi Islami zeifletmek muselmanlari qirmaq ucun yaradilib
tewekkur, men ne wiye deyilem, nede sunni. Bu mesele muzakire olunanda caliwiram sohbete qowulmuyum, size din qardawi kimi meslehetim sizde ayirmiyin dini. Bu meslehetim hamiya aiddi, Allah komek olsu
Solgun_cicekler (12.04.2012/17:31)ayirmamaqda duz eliyirsiz. Ayirim davasi eliyenlere de bunun duzgun bir iw olmadigini bildirmek lazimdi
Ayirmiram ayirmaram ayiranlardan da zehlemin zehlesi gedir catmir da mene o insanlar kor kor gor gor bilinir teriqetlerin hamisi Islami zeifletmek muselmanlari qirmaq ucun yaradilib