Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~_DemounT_~ (21.02.2019/03:59)Söz verirəm quzu balası olacam. Dindirməsən danışmaram))
***__SUS__***, Evvelden gorushub uzanarug bir birde gorey xasyetimiz tutur?) besh il dor on il dor sonsuza qeder bir yerde olacug)
adə nə 5-10 il. Elə ora gorən kimi gedirik o dünyaya,ordada ya cənnətə yada cəhənnəmə göndərəcəklərHem de ruhumuz gedecey da, cismimiz ki qalacag bir yerde)
~_DemounT_~ (21.02.2019/04:20)Sən orda məni tənbəh edərsən baxda. Yazıq bir nəfərin çənəsi çıxdı deməkdən az dalaş. Haqqlı ikən haqqsız olursan. Amma bax dil 5 metrə. Məndən adam olmuyub, olmuyacaq
***__SUS__***, Yoxe yox men tecrube elememish elemerem ele sheyi) Hem de ruhumuz gedecey da, cismimiz ki qalacag bir yerde)
gedim hellas oxuyum
~_DemounT_~ (21.02.2019/04:39)Hellas kitabdıda. Tamaşada deyiree "ay bədbəxt sən nə bilirsən hellas nədi?" Eşitmisən? Niyə mənim dediklərimdən heç kimin xəbəri yoxdu
***__SUS__***, Tenbeh zad eliyen dorem day, bir defe dedim sag ol eshitdun sozumu vsyo, orda bashqa sobetder eliyecem sennen). Hellas nedi?
məndə azəybaycanlıyamda
yaxşıki vəzifə zad ermiyiblər mənə
~_DemounT_~ (21.02.2019/04:45)Adam kitab oxuyanda guya adam olur. Ona görə dedim
***__SUS__***, O boyda tamashadan misal chekmeye soz tapmadun onu chekdun? Hellasin biri hellas)
səndə bir tez başa düş
<< 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 274 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (12)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 376