Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (21.11.2014/20:08)Etmirem.
Yss, zarafat deyrsen aqzunda zarafat kimi qebul ele
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (21.11.2014/20:13)Sadece olaraq Xowlamiram .bir soz demedim.
Yss, etmiyib ne edeceksen oldureceksen?))
Black_Attack (21.11.2014/20:19)Haqqima girirsen. Senin xowlamadiqini, men xowlaya bilmerem.ya da tam eksi. Insanlar bir birine hormet etmelidi.
Yss, etmirem ne demekdir yaxshi, danishanda insanliqdan , Allahdan danishirsan bu hereketive ne ad verek?
Yss (21.11.2014/20:22)en azinnan sen oz hormetivi saxliyib hecne demeyede bilerdun meselen bir zenan xeylagu olaraq.
Haqqima girirsen. Senin xowlamadiqini, men xowlaya bilmerem.ya da tam eksi. Insanlar bir birine hormet etmelidi.
Black_Attack (21.11.2014/20:29)Her defe tekra olmasin deye oz fikrimi bildirmek mecburiyyetinde qaldim. Men o wexse xeberdaliq etdim. Eyer davamli olaraq, etse ve bundan xowbext olarsa qoy etsin. Daha men susuram geceniz xeyir olsun.
en azinnan sen oz hormetivi saxliyib hecne demeyede bilerdun meselen bir zenan xeylagu olaraq.
Yss (21.11.2014/20:38)Harda yalanıvı tutsam cırpacam sifətivə.Calış kasyak buraxma.indi bax.
Her defe tekra olmasin deye oz fikrimi bildirmek mecburiyyetinde qaldim. Men o wexse xeberdaliq etdim. Eyer davamli olaraq, etse ve bundan xowbext olarsa qoy etsin. Daha men susuram geceniz xeyir olsu
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 940

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.