Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (01.11.2016/00:39)Hele cox gormuşem ha bir oglan qizin nomresini almaqcun butun qohuma tay tuşa yalvarir bunu eşiden qiz ilk qayidib o oglana vzv atirki nomu duşsun))))
zemane kelle meyallax gedir etağa)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (01.11.2016/00:44)sende harda lazımsız söz söhbetler var onlara şahid olursan
Hele cox gormuşem ha bir oglan qizin nomresini almaqcun butun qohuma tay tuşa yalvarir bunu eşiden qiz ilk qayidib o oglana vzv atirki nomu duşsun))))
) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (01.11.2016/00:51)ozumde olmayinca day neyniyim ))))
sende harda lazımsız söz söhbetler var onlara şahid olursan![]()
)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~Aykam~ (01.11.2016/00:55)özünde olmayıpsa bir anektod danış onnansa, Mamedin anektodların bilmemiş olmazsan
ozumde olmayinca day neyniyim ))))

MiLYoNDa1oQLaN (01.11.2016/00:59)belkede bilirem amma kimin oldugun bilmirem))))
özünde olmayıpsa bir anektod danış onnansa, Mamedin anektodların bilmemiş olmazsan![]()
~Aykam~ (01.11.2016/01:00)Yaxşı anektod istemedim, bir rus qız nömresi tap ordan mene
belkede bilirem amma kimin oldugun bilmirem))))
) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
MiLYoNDa1oQLaN (01.11.2016/01:02)nikde demire pramoy nomre)))
Yaxşı anektod istemedim, bir rus qız nömresi tap ordan mene)
MiLYoNDa1oQLaN (01.11.2016/01:02)deyeside deyildim men bildiklerim buranin yeri deyildi zaten
Yaxşı anektod istemedim, bir rus qız nömresi tap ordan mene)
~Aykam~ (01.11.2016/01:04)niki neynireme ) , Svetadan, Tanyadan, Yelenadan birin cala mene, qulagım rus elifbasıla bir söz esider magil)
nikde demire pramoy nomre)))
<< 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 726 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (19)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1872 / 1434

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...