Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/01:19)Yoo elede camaat yox idi bakinin avtavagzali idi sadece
sen canin harda yixilmisan deme camaat icinde yixilmişam))
))))))))) duwun aeraport olardi yada milli meclis
))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (18.07.2017/01:27)avtovagzalda ne yaxşi adam az idi)))
Yoo elede camaat yox idi bakinin avtavagzali idi sadece))))))))) duwun aeraport olardi yada milli meclis
)))))
Can baji can))
Pis duşdun?)
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
asimka (18.07.2017/01:11))))))
Bagiwlayin alinan mal geri qaytarilmir
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/01:28)Men texmini15ini gordum uje yixilirdim. Day o biri istiqametleri 2ci mertebeni zad saymadim
avtovagzalda ne yaxşi adam az idi)))Can baji can))Pis duşdun?)
)))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (18.07.2017/01:31)
Men texmini15ini gordum uje yixilirdim. Day o biri istiqametleri 2ci mertebeni zad saymadim))))
Uydaaa)))) HeYaT OnSuZ SeVgiM SoNsuZ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/01:36)He bes ne vilmowdin adam yixilanda bele yixilarUydaaa))))
)))))duranda amma glzume hec kim gorumedi uje
))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (18.07.2017/01:39)yaxşiki orda olmamişam men gulerdim
He bes ne vilmowdin adam yixilanda bele yixilar)))))duranda amma glzume hec kim gorumedi uje
)))))

__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/01:41)Yacwiki olmamisan o mamentde gukuw olar ay qiz? Inan gozume vawqa cur deyerdim oturardim taxiye ustunden kecerdim senin
yaxşiki orda olmamişam men gulerdim
)))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (18.07.2017/01:44)ozumden asili deyil gulmeyim tutur yixilan olanda)) birce belke qoca zad ola yazigim gele)
Yacwiki olmamisan o mamentde gukuw olar ay qiz? Inan gozume vawqa cur deyerdim oturardim taxiye ustunden kecerdim senin))))
<< 1 ... 581 582 [583] 584 585 ... 726 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (19)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1050 / 844

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....