canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sevgilinize xeyanet etmisinizmi?
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (26.07.2019 / 11:07)
__DeserT_RoSe__ (26.07.2019/11:48)
GJDsan sen a bala? Kim söz atib sene? Ne gic gic danisirsan?)
Düzgün danış.. Mesajda yazdın atdım iqnora indi burda hürmə... Tərbiyəsiz.. danışığına baxee evindəkilər də dir qızımız var.. Nəysə də bildin sən mən nəyi dirəm.. Ağıllı ol...
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (26.07.2019 / 11:09)
 . . .
___JeuX_D_enFaNTs___ (26.07.2019/12:07)
Düzgün danış.. Mesajda yazdın atdım iqnora indi burda hürmə... Tərbiyəsiz.. danışığına baxee evindəkilər də dir qızımız var.. Nəysə də bildin sən mən nəyi dirəm.. Ağıllı ol...
Düşük qizi düşuk.. Xiyardan emele gelmiş.. Seni kim kak eledi bura? Sözü deyibsen, arxasinda dur zibil! Kime söz atmişam gel yaz! Hemin mesaji bura kopy et!
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (26.07.2019 / 11:09)
Mən bilmirəm də bu bəzi qızlarla bəzi oğlanların başına hansı daşı salmışam.. Kimləsə işim yoxdu, heç kimə söz dimirəm, heç kimin söhbətinə burnumu soxmuram..Amma elə hürürlər ki, hürürlər.. Daşəm ağır olub həmişə..Hələ ki özlərin axmaqlığa vurub inkar edirləree onda gülməyim gəlir )) Dimisən dinən dimişəm də nə artistlik edirsiZ... Axmaq yığını.. ) Elə ən yaxşısı görməməZlikdən gəlməkdi
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (26.07.2019 / 11:11)
 . . .
Niye ölmürsen göresen)) Seni heç görmürem demek olar ki.. ) Sitat yazan sensen mene..
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (26.07.2019 / 11:11)
__DeserT_RoSe__, Düzgün danış mədəniyyətin olsun.. Nəysə sözümü didim bildin sən artistlik etmə.. Yoo cəsarətin yoxdu onda dilivi soxacaqsan içəri sakit dayanacaqsan)) Di salamat..Ağıllı ol
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (26.07.2019 / 11:12)
.. Kor kor.. gör gör.. ))) Beyinsiz)))
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (26.07.2019 / 11:13)
 . . .
___JeuX_D_enFaNTs___ (26.07.2019/12:11)
__DeserT_RoSe__, Düzgün danış mədəniyyətin olsun.. Nəysə sözümü didim bildin sən artistlik etmə.. Yoo cəsarətin yoxdu onda dilivi soxacaqsan içəri sakit dayanacaqsan)) Di salamat..Ağıllı ol
Artistliyi eden sensen bicok) Heç özün de bilmirsen ne yazdigivi Sübut et atdigim sözü.. Ede bilmirsense vizdir beynimi xarab eleme..
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (26.07.2019 / 11:14)
 . . .
Yelbeyin)
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (26.07.2019 / 11:15)
 . . .
Yelbeyin) özünü ona buna az göster.. deyesen çox fikirleşdin ki ne cür reklam edesen özünü?) Yaziq))
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (26.07.2019 / 11:18)
.. mənim səncə kiməsə gösdərməyimə ehtiyyacım var ?))))) Mənim mesajda yazdığım sözü gəlib burda mənə yazır)) Əsas odu sən biıdin mən nəyi dirəm.. İndi istədiyin qədər artistlik et.. İcazə verirəm))
Наверх  Cemi mesajlar: 721

<< 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 73 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4260 / 1390