canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Her şeyi yaradan Allah...?
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (25.09.2014 / 17:15)
@Manitou@ (28.05.2014/13:12)
Chox felsefi bir movzuduemeli kainatdaki gozel ve yaxshi olan her sheyi Allah yaradib sevgi, mehebbet, yaxshiliq etmek, xosh hissler ve.s. Onda butun butun pis olan sheyleride Allah yaradib mesele
Deli))))
ХранительИСЛАМА  ХранительИСЛАМА [Off] (26.09.2014 / 14:40)
Bismillah..

Pislik insanin oz nefsindendir Allah butun pisliklerden uzaq ve temizdir..Vallahi bezen insanlar ele suallar verirlerki sanki 4-5 yasinda usaqlardi agillari hecne kesmir ve dusunmurler ama ele vezyetlerde olurki ozlerin hamidan agilli hamidan duz bilib yaxchi yaxchi meslehetler verirler guya bular agil deryasidilar ..kimse kimise sebebsiz yere oldurur kimse kimese ser bohtan atir bunun hamsini eliyen insanda yox mehz Allahda gorurler cox qeribedi o sehvleri Allahda gorenler hecolmasa Qur'ani oxuyublarmi ? Hecolmasa cavab axtariblarmi yoxsa kor korane durub alimlik edib oz agillarina harda mentiqsiz ve delilsiz fikirleri getirib ireli surub oz avamliqlarini numais eletdirirler? Vallahi heqiqeten cavabini bilmek isteyenler Quranda herseye nail olarlar cavabsiz suallarina cavab taparlar sadece oz duwunceleri nefsi tekebburluyune sigisdirmiyib Qurani Oxumurlar men bu movzu haqda azda olsa fikrimi catdirmaq istedim Allahimin Quranda buyurduglarindan birini burda qeyd edim umi
...
Ardını oxu >>
NoreN  NoreN [Off] (26.09.2014 / 14:41)
Kopy..
__XuLiQaNeC__  __XuLiQaNeC__ [Off] (26.09.2014 / 15:00)
[B]her weyi yaradan Allah niye burdaki bezi peyserlere bir qram kiwilik vermedi.men bilmiremde bunu[/b]
ХранительИСЛАМА  ХранительИСЛАМА [Off] (26.09.2014 / 15:00)
NoreN, Men?
ХранительИСЛАМА  ХранительИСЛАМА [Off] (26.09.2014 / 15:04)
__XuLiQaNeC__, Eslinde qardashim allah kisi olanlarin meqamini ucaldir indi sen dediklerinde yoxdu oz problemleridi zelillik onlarin alinlarinda yazilib:)
deyiş. ХранительИСЛАМА (26.09 /15:08) [1]
Yss  Yss [Off] (12.11.2014 / 09:56)
Allahu Tealan insani yaradanda heyvan exlaqi. Yirticilar exlaqi.wetran exlaqi. Ve melek exlaqi ile yaradib. Peygember eleyissalam be buyurur:her insanin bir weytani var. Menim de var. LAKIN Allahu Teala onu meglub etmekde mene komek oldu menim yanumda zelil oldu. Hec bir pislik etdirmedi.
deyiş. Yss (12.11 /09:57) [2]
Black_Attack  Black_Attack [Off] (12.11.2014 / 09:57)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Yss (12.11.2014/09:56)
Allahu Tealan insani yaradanda heyvan exlaqi. Yirticilar exlaqi.wetran exlaqi. Ve melek exlaqi ile yaradib. Peygember eleyissalam be buyurur:her insanin bir weytani var. Menim de var. LAKIN Allahu Tea
Cavab səfdi
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (12.11.2014 / 09:59)
Pis ne varki hec pisdiy gormedim bu melek heyatda))))))
Yss  Yss [Off] (12.11.2014 / 10:00)
Black_Attack (12.11.2014/09:57)
Cavab səfdi
Insandaki hirsi, hiss orqanlarini..wehveti, Agil ve Qelbi dogru yolda istifade etmek ucun verdi.
Наверх  Cemi mesajlar: 134

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3394 / 674