close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Homosexualizm (eşcinsellik) haqqında fikirleriniz? | @Manitou@ [Off] (28.05.2014 / 20:40)
|
Forumda bele bir movzunun olmadigini görüb bu mövzunu achmaq qerarina geldim. Homoseksualizm qedim sivilizasiyalardada mövcud olmub Misir, Het, Mesopotamiya ve.s. Qedim Yunanistan ve Romadada homeseksuallar serbest shekilde gezib dolashir ve evlene bilirdiler. Choxtanrili Yunan mifologiyasinda bezi tanrilarin homoseksual tesvirleri var. Demek olarki qedim sivilizasiyalarda homoseksualliq normal qarshilanirdi. Ancaq semavi dinlerin ortaya chixmasiyla homoseksuallar lenetlenmishler olaraq adlandirildi. Sebese onlarin Tanrinin qoydugu mehdudlari ashmasi gösterilir ve cehennemde yanacaqlari bildirilir. Bezi insanlar deyirki homoseksualliq insanin shexsi sechimidir yeniki kimse öz könül xoshluguyla homoseksual olur. Ancaq ele insanlar varki onlar anadangelme homoseksualdirlar eks cinse deyil öz cinslerine isteklidirler, bu onlarin özünden asli deyil. Daha aydin shekilde yazim homoseksual bir qadin eks cinse deyil öz cinsine yeni qadina meyl salir ve yaxud homoseksual bir kishi qadina deyil ...
Ardını oxu >> | _Black_Shadow_ [Off] (28.05.2014 / 20:45)
|
Fobihomeseksual@Manitou@ (28.05.2014/21:40)
Forumda bele bir movzunun olmadigini görüb bu mövzunu achmaq qerarina geldim. Homoseksualizm qedim sivilizasiyalardada mövcud olmub Misir, Het, Mesopotamiya ve.s. Qedim Yunanistan ve Romadada homeseks
Cavab 1:
tutaqki sene bir mesel cekim mence heckim burda bunu daniwmaz ama men daniwacam ve sene bawa salacam.men uwaq vaxti avariyaya duwdum dilim temiz tutuldu daniwa bilmirdim.soradan ALLAH dilimi wukurler olsun yavaw yavaw acdi daniwmaqa bawladim.indinin ozundede az miqdarda cox cuzi miqdarda qalib onuda InwaALLAH dualarimla duzelder evelki kimi.indi men dosdlarim cox vaxt bir meclisde sohbet eliyende hami daniwir men cox vaxt susmaqa ustunluk verirem hamisindan cox din haqda bilsemde ama biraz dilimdeki qusura gore sixinti kecirirem.butun dosdlarima baxib meclisde oz ozme fikirlewiremki tam daniwmaq necede dunyanin en gozel nemetiymiw.yeni men dilimde o qusur olmasaydi daniwmaqin nece gozel nemet ALLAHin insanlara verdiyi gozel nemet olduqun biler...
Ardını oxu >>duzdue wukurler olsun ALLAHa ki daniwiqim tam duzelib.bu yaxinlarda Eliyle goruwdum saytda ondanda soruwa bilersen.amaki nebilim men sene sadece meslehetim nankor olma. | Ms_Jackson [Off] (28.05.2014 / 20:57)
|
Elbette ki, her sheyde bir mena var. Belke bu size gulunc gele biler ki, Allah bele cinsi orentasiyalari olan insanlari onlari sinaga cekmek ucun yaradib, amma bu beledir. Nece ki, bir insan mashin qezasinda, yada zelzelede ailesini itirirse, ve heyatda qalmaga calisirsa, ya olumcul xestelik tapirsa sagalmaga calisirsa, bu da eledir. Here bir cur sinaga cekilir. | ~Altunay~ [Off] (31.05.2014 / 20:26)
|
Sebebi ne olursa olsun men eynicinslilerin (ister qadin,ister kiwi)munasibetlerine qarwiyam.butun dunya qebul elese de men qebul elemerem. | @Manitou@ [Off] (26.07.2014 / 17:40)
|
Maraqli fikirler var) | ~_DemounT_~ [Off] (26.07.2014 / 17:54)
|
deyirler xesteliydifikirlerim ne deye bilerem
Azeri ovladina yarashmaz
ama eledise nagayrag
ele gey lezbi varki insanliqi coxinin insanniqinnan qat qat ustundu indi qusurludusa neyniyey insandida.. 
Cemi mesajlar: 63
[1] 2 3 ... 7 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 374