Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Salam . Eger bir insani sevecemce demek ona inanib guvenirem . Onun virtual heyatina hecne demerem Ama ele werait yaradaram ki, ozu zamanla uzaqlawar virtualdan . Yeni dava ve SOz sohbetle yanawmaram..!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (08Az ne yalan daniwirsan Vatsap sms lerin oz telinden oxumaqcun Bloku sindirma1i orgedmirdim sene2016/15:42)
Qeti qariwmiram. Hec teli elime de almiram. Mecbur zaryadkaya qoymaq zad olmasa. Inam. Vessalam.
_K_O_T_İ_K_ (08Allah hakki etmedim. Ele sen deyenler.mene o qeder cetin geldiki bildim bcaran dorem. Hem men onu cemi bir neferin kecmiw.mesajlarina gore elemey isdirdim. O da dediler ki kecmiw mesajlari vostankvolyat elemey olmur. Tay hevesden duqdum. Yoxsa kimnen daniwir men onsuzda bilirem. Bawqa menada lazim dordu mene o2016/21:38)
Az ne yalan daniwirsan Vatsap sms lerin oz telinden oxumaqcun Bloku sindirma1i orgedmirdim sene
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 188

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!
2016/15:42)