Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (14.09.2016/11:07)Yo niyeki. Zehmli olmalidu. Ele muellumem olub ki valla bi defe de hec kime el qaldirmib. Amma zehminnen qarinagrisina duwurduye ))) riyaziyyat . Hami da oxuyurdu
e mellim senun qabaqunda tullanib dushmelidiiki sen oni sevesen?
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Inci-cicek (14.09.2016/11:09)tualetuvuz yaxin idi sinife?
Yo niyeki. Zehmli olmalidu. Ele muellumem olub ki valla bi defe de hec kime el qaldirmib. Amma zehminnen qarinagrisina duwurduye ))) riyaziyyat . Hami da oxuyurdu
Black_Attack (14.09.2016/11:07)Hem de Ali sobet korpe vaxdinnan gedir. 1-2 sinif ne yawi varki doyesen ya stres yawadasan. 5-6 sinfden yuxari hr uwaq heddin coz awirsa vur men de raziyam
e mellim senun qabaqunda tullanib dushmelidiiki sen oni sevesen?
Black_Attack (14.09.2016/11:10)Yeri geddd)))
tualetuvuz yaxin idi sinife?
Inci-cicek (14.09.2016/11:10)1 ci sinif proqramin temiz bklirdim men. ama 3 alirdim ve ustelikde mellme hele qulaq burmasida verirdi mene ne varki kasibam nolsunki?
Hem de Ali sobet korpe vaxdinnan gedir. 1-2 sinif ne yawi varki doyesen ya stres yawadasan. 5-6 sinfden yuxari hr uwaq heddin coz awirsa vur men de raziyam
heyat beledi
Black_Attack (14.09.2016/11:12)Eee yeri ged. Kim uwaq kasib olduguycun pis qiymet yazir. Yo ele wey olmuyub. Hele senun vaxdunda. Yene son bew ilde deson inanardim.
1 ci sinif proqramin temiz bklirdim men. ama 3 alirdim ve ustelikde mellme hele qulaq burmasida verirdi mene ne varki kasibam nolsunki?heyat beledi
Inci-cicek (14.09.2016/11:13)aqilli sen vurma cedvelin 2 ci 3 cu sinifde oyrenende men mektebe getmiyende bilirdim))))
Eee yeri ged. Kim uwaq kasib olduguycun pis qiymet yazir. Yo ele wey olmuyub. Hele senun vaxdunda. Yene son bew ilde deson inanardim.
menim mellimemm yazirdi senol kasibciliqa gore
Black_Attack (14.09.2016/11:14)Aydaaa. Kul onun tepesine.
aqilli sen vurma cedvelin 2 ci 3 cu sinifde oyrenende men mektebe getmiyende bilirdim))))menim mellimemm yazirdi senol kasibciliqa gore
Inci-cicek (14.09.2016/11:15)4 cu sinifde mellimemiz deyishi. hemen ili 173 dene bew almiwan bidenede 4 olmiyib
Aydaaa. Kul onun tepesine.
Black_Attack (14.09.2016/11:16)Gorursen. Yek tuk lap mundarlar olur. Onlarla hrc kim bacarmit. Vicdanlarin satanlar. Amma valla adeten muellimeler yaxwi oxuyanlari cox isdir.
4 cu sinifde mellimemiz deyishi. hemen ili 173 dene bew almiwan bidenede 4 olmiyib
<< 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 37 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 976

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.