Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
FuLLiTo (25Bu yazdiqivi teze orgenmisene deyesen sen oncun bele hevesnen yazirsan )2016/16:00)
Black_Attack, Bax , məsələn mən Yaponiyaday sən isə Azərbaycanda . Sən mənə pul göndərmək üçün nə edirsən ? Gedirsən banka . Bizim ikimizin arasında olan haqq hesaba bank kurs olur və faiz tutur . Ə
Qaqulya dostum Merkezi banklardan birinin iwcisidi Istirsen taniw ederem seni Bawa salar seni bunlarin hamsi )
Qara bazardi bu.burda sene Atada bilerler kankret.
FuLLiTo (25Komissiyadan yayinmaqcun tewkilatdi.2016/16:00)
Black_Attack, Bax , məsələn mən Yaponiyaday sən isə Azərbaycanda . Sən mənə pul göndərmək üçün nə edirsən ? Gedirsən banka . Bizim ikimizin arasında olan haqq hesaba bank kurs olur və faiz tutur . Ə
_K_O_T_İ_K_ (25ola bilər .2016/16:02)
Komissiyadan yayinmaqcun tewkilatdi.
FuLLiTo (25Milli bankin Bir nece Yuksek Vezifeli Wexslerin ve bir nece Biznesmenlerin Gotun dagitdi dovlet bu sohbete gore2016/16:00)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
FuLLiTo (25Dollarin kursun qalxacaqin Bilib Manati dollara cevirib Sonra cixariblar olkeden Milyonlarla Dollari.2016/16:03)
_K_O_T_İ_K_, Halaldı . ) Bagladun . )
Yeni cirkli Pul yuyulub.
Dovlet Basdi hamsin getdiler.
<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 28 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 512

2016/16:00)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.