close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Hansı birini hal hazırda arzulayırsız?!=!DEVIL MAY CRY!=! (25
2022/18:06)
Bax cibinde ne qeder pulun olursa olsun, eger oldugun yerde pul ishlemirse o pulun heqiqetende hec ne oldugunu 5 deqiqelik basa dushursen uzagi ) Harda pul ishlemir deye fikirleshen olmaz yeqin ki ) o
Mende bir defe xestexanada olub o durumu yasamisam.... anladimki olmayanda olmur...lap milyonunda olsaNelli (25
2022/19:18)
Yox bu dediyin niki tanimiram...ne bilime burda 1 adamin min niki var. Belkede baska nikin taniyiram.
Olsun da , 3000 olsun, yaponiyanin bas nazirinin qulaqlarina kimi )!=!DEVIL MAY CRY!=!, Nickdə reymysterionun adın görüb,girmisen mövzuya)
Drmə ki tanımıram onu
Duzu bu cumleni anlaya bilmedim amma...niye el yazdigini Nelli (25
2022/21:58)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Nickdə reymysterionun adın görüb,girmisen mövzuya)Drmə ki tanımıram onuDuzu bu cumleni anlaya bilmedim amma...niye el yazdigini
Rey mysterio doyusleri var ,dedim belke onu da taniyarsan .
Nick doyuscu adinadi, movzunuda sen aktiv elemisen, yeni doyuse aid olan sheyler seni cezv edirHee bele de basa dusumde.... yox o gelmeyib aglima.duzu nike fikir vermemisdim sen deyene kimi Nelli (25
2022/22:32)
Hee bele de basa dusumde.... yox o gelmeyib aglima.duzu nike fikir vermemisdim sen deyene kimi
Taniyirdin bele o adda birini ?!=!DEVIL MAY CRY!=!, Yox tanisligim yoxdu ...olmuyub Nelli (25
2022/22:35)
!=!DEVIL MAY CRY!=!, Yox tanisligim yoxdu ...olmuyub
John Cena , Rey mysterio yaz yutubda , gic gic dalashirlar, ushaq vaxti biz dalasdigimiz kimi!=!DEVIL MAY CRY!=! (25
2022/22:38)
John Cena , Rey mysterio yaz yutubda , gic gic dalashirlar, ushaq vaxti biz dalasdigimiz kimi
Baxdim.qizlarda doyuwur... bu lap doyusun qaydasiz formasidirNelli (25
2022/22:58)
Baxdim.qizlarda doyuwur... bu lap doyusun qaydasiz formasidir
Vurmurlar eslinde, pakazukadi
Cemi mesajlar: 135
<< 1 ... 11 12 [13] 14 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 563