Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
**__** (16Deyur gemi gordum denizin ortasinda od tutub yanirdu..2019/23:47)
Gemi suda 1defe batar)
O boyda deniz suyu ona care daildi..
Har Asigin bir dovrani var unudma.
" firtinanin gucu na qadar quvvatli olsa bele qagayi esla sevdiyi denizdan vaz kecmaz..
NoreN (17★★★★★2019/22:38)
Deyur gemi gordum denizin ortasinda od tutub yanirdu..O boyda deniz suyu ona care daildi..Har Asigin bir dovrani var unudma." firtinanin gucu na qadar quvvatli olsa bele qagayi esla sevdiyi denizdan v
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Nenem, bibim ve gozel bibimqizi Allah size rehmet etsin ((((
___JeuX_D_enFaNTs___ (20Allah rehmet etsin.Yerleri cennet olsun...2019/19:01)
3 yaxinini birden itiren biri nece ola bilerse eleyem....Nenem, bibim ve gozel bibimqizi Allah size rehmet etsin ((((
Amin.
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
___JeuX_D_enFaNTs___ (20Allah rehmet etsin Allah sebrinizi versin2019/19:01)
3 yaxinini birden itiren biri nece ola bilerse eleyem....Nenem, bibim ve gozel bibimqizi Allah size rehmet etsin ((((
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa |
___JeuX_D_enFaNTs___ (20UzuLdum Allah Sebrinizi veRsin...2019/19:01)
<< 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 96 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 485

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2019/23:47)