💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
@Manitou@ (03O sənə elə gəlir önyarğılı kub beyinli olduğun üçün belə bir şərh yazmağın normaldır.2014/22:17)
Sosializm birbasha senin ideologiyava zidd bir qurulsh sistemidir.

DetKa*Ya*TvoY*KaroL (03Heyatin nebzini tutanlardansan)2014/22:16)
heyati axariynan yawiyram)) ne meqsednece ildi fikir verem meqsedim olsa tersi olur meqsedim olmur her weyde gozel olur)
@Manitou@ (03Mende bele duwunurdum, dunen tarix mellimi bu fikrime gore meni daniwmaga qoymadi)2014/22:18)
Sosializm erasini kechmishik men bilen)

X_mutant_X (03SSSR-i döneminde müselmanlar rahat bir shekilde müselmanliqlarini yashiya bilirdiler?2014/22:18)
O sənə elə gəlir önyarğılı kub beyinli olduğun üçün belə bir şərh yazmağın normaldır.

_sOn_MenziLiM_ (03En yaxshisi ibtidai icma qurulushudur)2014/22:17)
mezolid
@Manitou@ (03SSSR ni Leninden sonra Sosiyalizm rejimində qaldığını zənedirsən? Bu bir. İkinci, dövlətin sosiyalist siyasi rejiminin insanların dinini yaşamasına bir əngəl təşkil etdiyini düşünmürəm.2014/22:20)
SSSR-i döneminde müselmanlar rahat bir shekilde müselmanliqlarini yashiya bilirdiler?

X_mutant_X (03Oxu deqiqleshdir. Sherh yazandada hoppanib dushme normal insan kimi fikrivi bildir.2014/22:22)
SSSR ni Leninden sonra Sosiyalizm rejimində qaldığını zənedirsən? Bu bir. İkinci, dövlətin sosiyalist siyasi rejiminin insanların dinini yaşamasına bir əngəl təşkil etdiyini düşünmürəm.