close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Temsiller diqqiyi (212011/22:39)
bawa duwmedim?dayi bu ne daniwigdi????????sizden xaiw eledim,alinmirsa diyun alinmir,dayi beledaniwmaq lazim deyil,sizden xaiw eliyende qebahet!!!!!!
bu qede temsil adi yig. Sora MILLETI QEBAHETLI ELE? | diqqiyi [Off] (22.06.2011 / 15:00)
|
mence men sizle edeb erkanla daniwdim,daniwigimidabildim sizle,dayi az-nan zadnan daniwmadim,alinmadisa,bilmezdizse dayi uje diyunki,alinmir,size oixtiyari veren olmadiki menimle "Az" diye muracietlke daniwasuz!!!!!!!!!!!!diqqiyi (222011/15:00)
mence men sizle edeb erkanla daniwdim,daniwigimidabildim sizle,dayi az-nan zadnan daniwmadim,alinmadisa,bilmezdizse dayi uje diyunki,alinmir,size oixtiyari veren olmadiki menimle "Az" diye muracietlke
men semimiyyetle daniwdim. Sen o söbeti qanmirsansa men neyniyim. Cetin sennen telebe ola. Özude agzivun daniwigin bil. Seni ne söyen oldu nede birwey. Daniwiguva bax. Cawma. | diqqiyi [Off] (22.06.2011 / 19:12)
|
qammaz senin kimilerolur,bu bir,ikincisideki,telebe olub olmamagima qerar sen vermirsen,wukur A llaxa,semimiyyetden sohbet getmedi ozde,"az" diye muraciet semimiyyet deyil,tanimadigin adama hormetsizlikdi,ozde men bir saat tanidigimadamla semimiyyet qurmuram!agzinin daniwigin bilmiyende bir nefer var burda mence,o da sendiqqiyi (222011/19:12)
qammaz senin kimilerolur,bu bir,ikincisideki,telebe olub olmamagima qerar sen vermirsen,wukur A llaxa,semimiyyetden sohbet getmedi ozde,"az" diye muraciet semimiyyet deyil,tanimadigin adama hormetsizl
didimki cawma. Seninen unsiyyet zad Allah elemesin qurum. Heckimede qismet olmasin. Sen bulari bawa duwmersen. Ona göre ellerimi yormaga deymez ok? Bye. Senin kimilerin yeri qokki.beynimi cönderme yazma cvbim zor olucag yoxsa. Söbeti cønderib haralara getirdine. Vaw vaw. Yazma. Agzivin daniwigin bil. | diqqiyi [Off] (22.06.2011 / 22:59)
|
beledikiozum bielremyazaramya yox,kimin harda yerin olmaginada sen qerar vermiyceysen,yerivi bil,ozde ele ogul,ya beledogul sen emne ukaz vermiyceysen,camaxata men ukaz verirem,4awanlarda sen kimi awir axirda | diqqiyi [Off] (22.06.2011 / 23:01)
|
eleolucag,beleolucag diyibde elebilmeki gozumu qorxudursan,men qorxanlardan dogulem,indiye kimide kimsenin qabaginan sozyimemiwem,bir diyene bewin diyrem,on4unda bawlamazdun meynen en evvelden!sencani men gör kimlere baw qowurame. | diqqiyi [Off] (23.06.2011 / 00:12)
|
her halda "kimelre" didiyivun seviyyesi sennen artiqdiki,daniwigin,yazisin bilir,sen kimi dayi ilk tanidigi adama "az" dimir Cemi mesajlar: 101
<< 1 2 [3] 4 5 ... 11 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3352 / 812