Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Elvida Oten Gunler... |

chocolata
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (19.05.2017/03:41)
Hemfikir..^^))
) Elvida Oten Gunler... |
...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
Nelli (23Men o mahnini hec dinlememiwdim Sevil forumun az qalmiwdi forumun bütün movzularini yazsın o mahnini adını)))niye ele ruh halina salir ki o mahni?Men o mahnini ilk defe dinleyene geçmiş ve gelecek arasında mekik toxudum2022/14:43)
Nazryn _ Ilahi mahnisini dinleyende pramoy intihar etmek istiyirem.aparir meni bu dunyadan o mahni.niyesini bilmirem
...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ... |
Umeyya (23Qiz mahnini qeribe oxuyur...seside gozeldi.oxuma terzide.... insan bir qeribe olur) umumiyyetle o terz mahnilardan xosum gelir2022/15:32)
Men o mahnini hec dinlememiwdim Sevil forumun az qalmiwdi forumun bütün movzularini yazsın o mahnini adını)))niye ele ruh halina salir ki o mahni?Men o mahnini ilk defe dinleyene geçmiş ve gelecek ara
Nelli (23Devili Sevil yazmagim))2022/15:37)
Qiz mahnini qeribe oxuyur...seside gozeldi.oxuma terzide.... insan bir qeribe olur) umumiyyetle o terz mahnilardan xosum gelir
Sen Terlan Memmedhusyeynov'un musiqilerini dinlemiş en Ses 6-7 il olar var Umid reqsie yaxwidir insanı alib götürür mence
deyiş. Umeyya (23.10 /15:47) [2]
<< 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 946

Elvida Oten Gunler...
2022/14:43)