Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
HaRMoNY (22.02.2017/00:52)Menimde.
acot vermeye, inandirmaga..
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
yanimda biri var Kamrani chaqirir.
-Kamran ay kamran kamran ay kamran kamran z...kamranda buna hay vermir hiss ediremki nese sixiliram birden reski partdadim ee esebden kamraninda aqzi i seninde dur sssss burdan cindir oglu cindir. esebden uje aglayirdim az qala
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
SiSeRoN (22.02.2017/10:24)O.kamrandayi sebre baxda bexdever bawina .o sebrden biraz senede vere
o gun az qala ureyim partdasin esebden.yanimda biri var Kamrani chaqirir. -Kamran ay kamran kamran ay kamran kamran z...kamranda buna hay vermir hiss ediremki nese sixiliram birden reski partdadim ee
DİN@R@***@@@ (22.02.2017/10:26)hee kamran hech ee bir qram eseb yoxdu o insanda zerre qederde. kopya kotikdi burda kotik var aa eybi xasiyyetli insandilar)) 96 ci ildi mezeleniremki ala sen korpesende men 1 ci sinife gedende sen anadan olmamiwdin zad)) sen ni qodnusan voenniy biletin yixdu)) onu bi dene Eliynen men eseblewdore bilirem))
O.kamrandayi sebre baxda bexdever bawina .o sebrden biraz senede vere
SiSeRoN (22.02.2017/10:28)Kotik sebirli deyil axi. Eksine .sebirli burda pesimist niki birde fullito nikudi mence)
hee kamran hech ee bir qram eseb yoxdu o insanda zerre qederde. kopya kotikdi burda kotik var aa eybi xasiyyetli insandilar)) 96 ci ildi mezeleniremki ala sen korpesende men 1 ci sinife gedende sen an
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
<< 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 86 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1132

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋