canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Şerhleri ile ehvalınızı deyişen istifadeçi kimdir?
MagniFcenT  MagniFcenT [Off] (06.04.2019 / 20:18)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Dimishem
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (06.04.2019 / 20:20)
Çox da şərhlərə baxmıram.. Elə öz şərhimi yazıb çıxıram adətən
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.04.2019 / 20:28)
___JeuX_D_enFaNTs___ (06.04.2019/21:20)
Çox da şərhlərə baxmıram.. Elə öz şərhimi yazıb çıxıram adətən
Niye ozunu bu qeder qaldirirsan? Duwunmursenki ne zamansa duwersen siravi userlerin yanina?
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (06.04.2019 / 20:30)
SiSeRoN (06.04.2019/21:28)
Niye ozunu bu qeder qaldirirsan? Duwunmursenki ne zamansa duwersen siravi userlerin yanina?
1. Mən qaldırmaq və ya təkəbbürlü olduğumdan deyil ərindiyimdən baxmıram..
2. Mənə maraglı deyil saytda hansı dərəcədətəm sıravi ya ordu komandiri)
3. Siravi userlər kimlərdi sizin gözüvüzdə ?))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.04.2019 / 20:32)
1. Ozune kenardan baxsan bunun tam eksini gorersen.
2. Eger werhime cavab vermisense demeli ki, oxudun werhimi.
3. Ozunu sadece aparan ve kimseden sechilmeyen (ozunu kimdense artiq ) userler siravidir
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (06.04.2019 / 20:35)
SiSeRoN (06.04.2019/21:32)
1. Ozune kenardan baxsan bunun tam eksini gorersen Eger werhime cavab vermisense demeli ki, oxudun werhimi.3. Ozunu sadece aparan ve kimseden sechilmeyen (ozunu kimdense artiq ) userler siravidir
Axırıncı şərhləri görə bilirəm o gədər də yox da)) Elə olib mənə yazılıb görməmişəm mesajda yazıblar sənə yazmışıq get bax))

İnan ki , mənə maraglı deyil virtualda kimdir siravi bir yer ki [x] düyməsin sıxana kimi var..Təki vizualda siravi olmayım ^))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.04.2019 / 20:40)
___JeuX_D_enFaNTs___ (06.04.2019/21:35)
Axırıncı şərhləri görə bilirəm o gədər də yox da)) Elə olib mənə yazılıb görməmişəm mesajda yazıblar sənə yazmışıq get bax))İnan ki , mənə maraglı deyil virtualda kimdir siravi bir yer ki [x] düyməsin
Sen deqiq bilirsenki realda x yox musbet sonsuzluq iwaresi var?)
Eslunde insanin eqosunun yuksek olmasi gozel weydi ozunden raziliq.amma bura bur tamawadir..her bir insan digerleri uchub aktyordur.nedense sen oz personajini duzgun sechmemisen..ve ya ustaliqca bacarmirsan) sence hansidir?))
Yeqinki incimirsen bele sohbetlerden..inciyirsense X duymesin vura bilersen
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (06.04.2019 / 20:44)
SiSeRoN (06.04.2019/21:40)
Sen deqiq bilirsenki realda x yox musbet sonsuzluq iwaresi var?)Eslunde insanin eqosunun yuksek olmasi gozel weydi ozunden raziliq.amma bura bur tamawadir..her bir insan digerleri uchub aktyordur.nede
Nəinki burda həyatda belə rola giririk biz.. )
Mən həyatda necəyəmsə burda da eləyəm.
MƏNİM eqom yoxdu, varsa da bu səni niyə narahat edib ki?) Və ya mənim yazdığım şərh niyə belə narahat edib ki səni?) Və ən əsası da sən məni tanımamış mənim haqqımda necə belə yazırsan? Axı dedim mənim üçün bura önəmli deyil ona görə də sən yaz mən sakit izah edəcəm sənə incimədən)

deyiş. ___JeuX_D_enFaNTs___ (06.04 /20:44) [1]
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (06.04.2019 / 20:47)
Eger sen yazdigin kimi realdada belesense demeliki taniyiram seni qismen. Yazin ise meni narahat etmir sadece muzakire edirem niye meni narahat elesinki. Ikimizde sivil insanlariq.burde eger bura sene onemli deyilse niye bu qiymetli heyatindan ( 2 ci defe bu zamani geri qaytarmaq olmayacqq)bura ayirirsan..sene maraqli olan yere serf elede zamanini) umumiyyetle xowum gelir saglam duwunceli insanlarla muzakire.
"SEN CHOX EQOLUSAN"
Aydan_W  Aydan_W [Off] (06.04.2019 / 20:48)
Özüm:))):))
Наверх  Cemi mesajlar: 749

<< 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 75 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4069 / 1493