Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

umud edib sonra pis olmagini istemirem lutwi sen mecnuna get ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (08Burunlarina bax babat birin gonder tanislanacam onuynan2015/03:44)
Az duani neynirsen Gel bura Vasyadan zaddan tapaq Soxuwduraq seni lox weydiler onsuz

sumeyla (08Men Oglanamdaaaa mendw 3 dene Wans var sehv wansi2015/03:44)
_K_O_T_İ_K_, Duxumda var atkolonumda ama sirf seninle pirinsipe yuz ne olsada sakit olacam vay o gune cuzide olsa sen sdhf et ondu goreceksen
sende ama bidenede yoxdu qizsan olmaz 
KoNCeNo (08Hee Xetkew goturub elime Olcecem hamsinin burnun iwim gucum qutarib2015/03:46)
Burunlarina bax babat birin gonder tanislanacam onuynan
Gicin biri gic 
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

SiSeRoN (08Men Aennen Pis meneada demedim sene aid yazmamiwdim onu.Hec senin qumar oynamaqinida bilmirdim.Sen aqressiv cavab yazdin.2015/03:47)
_K_O_T_İ_K_, men seni ele biri kimi tanimiram
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (08Korsan o cur gujdu babanin nevesi bir olcunu bilmeyecek ki2015/03:48)
Hee Xetkew goturub elime Olcecem hamsinin burnun iwim gucum qutaribGicin biri gic

az mene ehtiyac yoxdu gunu sabah toy edim isteyirsen paxilligin tutar deye qalmiwam
<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 777

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/03:44)