Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
sumeyla (08Yox beyini Istofade elemey ayri amma meqsed ayridi.qariwdirma.2015/03:26)
_K_O_T_İ_K_, Hardan balaca oldum yawidiq....ona soz yox nefeside Allah sayesinde aliriq Allah herkese eyni beyini verib funkisyasi sonsuz bacardiginiz qeder istifade edin qullarim deyib kimisi onada
Meselen menim babam Cox heddinnen artiq Gucdu molla olub.Iraqda necef ewref mollaliq mektebin bitirib ALLAH rehmet elesin Olenlere.1991 de dunyasin deyiwib gormemiwem.Amma Babamda Yawi 60,10 ilin quran kitablari olub.Babam Guclu Cadu elemeyi bacarirmiw amma elemirmiw.Camaat gelirmiw ki,A kiwi Qizima bext duasi yaz nem neyne filankese pisliy duasi yaz ne qeder desen pul vereciy babam yazmirmiw.qovurmuw qapidan.nenem eseblewib babaynan dalawirmiw ki,bu qeder uwaqi nece saxliyaciq eledee.Ama Babam deyirmiw size gore Cehennemde yana bilmerem.
Ümumi baxış: (76)
Q yekegotem (03:24) [ON] yeni!
[Mesaj yaz!]
anketime baxib qizdi)))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
sumeyla (08Ozun bilersen men bele gormusem2015/03:31)
KoNCeNo, Aetiyen razi deyilem..
.gif)
_K_O_T_İ_K_ (08Oldum gulmekden2015/03:31)
Yox beyini Istofade elemey ayri amma meqsed ayridi.qariwdirma.Meselen menim babam Cox heddinnen artiq Gucdu molla olub.Iraqda necef ewref mollaliq mektebin bitirib ALLAH rehmet elesin Olenlere.1991 de

sumeyla (08He ele senede Aid idi sozum.Ve bawqa bir iki neferede.Sade ol biraz caliw.Sen ozuvu Teriflemeynen Etrafina Hecvaxt Semimi etibarli insanlar yiqa bilmwzsen Adivida bilmirem.,Etrafinda Semimi insanlar Belkede olacaq 100 de 2 nefer onlarinda semimiyetin gormeywceysen Wubhe edeceysen uje.2015/03:30)
_K_O_T_İ_K_, Indi sen mene setir alti mesaj atdin?men durduq yere hecne etmirem caliwiram qarwimdakina guzgu olum vaxt var idi mende sakit durub goz yumurdum sonradan gordumki yox ya ezmelisen yada e

KoNCeNo (08Menim bawim Cixmir Men Burda wou gosterirem?2015/03:34)
Oldum gulmekden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 383

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/03:26)