canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Maşın-maşın cehizi var :)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (08.06.2015 / 02:30)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Bos bos danismuyun haramciliq olmasa varlanmaq olmur))))))))))
sumeyla  sumeyla [Off] (08.06.2015 / 02:30)
_K_O_T_İ_K_, Indi sen mene setir alti mesaj atdin?men durduq yere hecne etmirem caliwiram qarwimdakina guzgu olum vaxt var idi mende sakit durub goz yumurdum sonradan gordumki yox ya ezmelisen yada ezilmelisen heckes axmaq deyil durduq yere nese ede deye mecbur edirler
sumeyla  sumeyla [Off] (08.06.2015 / 02:31)
KoNCeNo, Aetiyen razi deyilem..
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.06.2015 / 02:31)
sumeyla (082015/03:26)
_K_O_T_İ_K_, Hardan balaca oldum yawidiq....ona soz yox nefeside Allah sayesinde aliriq Allah herkese eyni beyini verib funkisyasi sonsuz bacardiginiz qeder istifade edin qullarim deyib kimisi onada
Yox beyini Istofade elemey ayri amma meqsed ayridi.qariwdirma.
Meselen menim babam Cox heddinnen artiq Gucdu molla olub.Iraqda necef ewref mollaliq mektebin bitirib ALLAH rehmet elesin Olenlere.1991 de dunyasin deyiwib gormemiwem.Amma Babamda Yawi 60,10 ilin quran kitablari olub.Babam Guclu Cadu elemeyi bacarirmiw amma elemirmiw.Camaat gelirmiw ki,A kiwi Qizima bext duasi yaz nem neyne filankese pisliy duasi yaz ne qeder desen pul vereciy babam yazmirmiw.qovurmuw qapidan.nenem eseblewib babaynan dalawirmiw ki,bu qeder uwaqi nece saxliyaciq eledee.Ama Babam deyirmiw size gore Cehennemde yana bilmerem.
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (08.06.2015 / 02:32)
Cemi baxanlar: (35)
Ümumi baxış: (76)
Q yekegotem (03:24) [ON] yeni!
[Mesaj yaz!]

anketime baxib qizdi)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (08.06.2015 / 02:33)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
sumeyla (082015/03:31)
KoNCeNo, Aetiyen razi deyilem..
Ozun bilersen men bele gormusem
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (08.06.2015 / 02:34)
_K_O_T_İ_K_ (082015/03:31)
Yox beyini Istofade elemey ayri amma meqsed ayridi.qariwdirma.Meselen menim babam Cox heddinnen artiq Gucdu molla olub.Iraqda necef ewref mollaliq mektebin bitirib ALLAH rehmet elesin Olenlere.1991 de
Oldum gulmekden
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.06.2015 / 02:34)
sumeyla (082015/03:30)
_K_O_T_İ_K_, Indi sen mene setir alti mesaj atdin?men durduq yere hecne etmirem caliwiram qarwimdakina guzgu olum vaxt var idi mende sakit durub goz yumurdum sonradan gordumki yox ya ezmelisen yada e
He ele senede Aid idi sozum.Ve bawqa bir iki neferede.Sade ol biraz caliw.Sen ozuvu Teriflemeynen Etrafina Hecvaxt Semimi etibarli insanlar yiqa bilmwzsen Adivida bilmirem.,Etrafinda Semimi insanlar Belkede olacaq 100 de 2 nefer onlarinda semimiyetin gormeywceysen Wubhe edeceysen uje.
sumeyla  sumeyla [Off] (08.06.2015 / 02:35)
Mali mala qatirsan meqsed duwunce bir birine paralel formuldu sadece herkes bir cure derk edir...bir sozle iwlemeyen diwlemez bedenmizin ustunde baw yox beyin herleyirik yeni bedenin ana funksyasi bu boyda sixemani yerine yetiren orqan pul qazanmaqdada cetinlik cekmez
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.06.2015 / 02:35)
KoNCeNo (082015/03:34)
Oldum gulmekden
Menim bawim Cixmir Men Burda wou gosterirem?
Наверх  Cemi mesajlar: 293

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 383